iPon Hírek

Hamarosan érkezik a MIUI 7

Dátum | 2015. 08. 05.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A MIUI hosszú évek óta az egyik legismertebb egyedi Android variáns a piacon, ami mostanra már számtalan okostelefonra érhető el valamilyen formán. Mióta a Xioami saját okostelefonokat is készít, azóta pedig már az olyan mobilokból sincs hiány, amelyek gyárilag nyújtják a MIUI felhasználói élményt.
A MIUI jelenleg a hatos kiadásánál tart, hamarosan viszont megérkezik a MIUI 7. A Xiaomi a hivatalos fórumán, illetve a Weibo közösségi mikroblogon számolt be arról, hogy az egyedi rendszerének a következő főverziója augusztus 13-án fog bemutatkozni. Tehát nem egészen két hét van már csak az újdonság érkezéséig, ami természetesen Kínában, azon belül Pekingben, a China National Convention Centerben fog reflektorfénybe kerülni. A vállalat a MIUI beharangozására eléggé érdekes képeket készített. A szellemi terméket úgy állítják be a sajtófotókon, mintha egy megfogható valamiről lenne szó. Az egész egy olyan dobozba van „csomagolva”, mint amilyenekből általában az okostelefonok szoktak előbújni. A Xiaomi talán új mobilkészüléket is leleplezhet a MIUI 7 érkezésével, és elképzelhető, hogy éppen erre utalnak ezek a fényképek.
Mivel részleteket nem közölt a kínai alakulat, így azt nem tudjuk, hogy mely készülő modellt érhetné az a megtiszteltetés, hogy a legfrissebb szoftvert elhozza az érdeklődőknek. A Xiaomi Mi5 érkezéséről régóta hallani pletykákat, de konkrétumokat nem tudunk róla. Persze is lehetséges, hogy mindössze arra szeretnének a csomagolással utalni, hogy minden eddiginél komolyabban veszik a fejlesztést, és mindent beleadnak, ahogy az a legtöbb okostelefonjukra is jellemző.
A MIUI 7 nem tudni, milyen újításokat vezethet be, de minden bizonnyal még több hozzáadott extrával próbálják majd elcsavarni az érdeklődők fejét. A rendszer alapját a legtöbb találgatás szerint az Android 5.1-es Lollipop kiadás adja majd, ám merészebb víziók szerint az is benne van a pakliban, hogy már az Android M jelenleg elérhető előzetes kiadására épülő újdonságról van szó. Az Android 5.2 ugyan még hosszú út előtt áll a megjelenéséig, de már május vége óta elérhető a nagyközönség számára a fejlesztőknek szánt előzetese, szóval már lehetett idejük a mérnököknek kezelésbe venni. Az Android 5.1 használata is üdvözölendő lépés volna persze a Xiaomi részéről, de kétség sem fér hozzá, hogy az igazán nagyot azzal lehetne villantani, ha a MIUI 7 az Android M-re lenne felhúzva. Ez utóbbi esetben biztos, hogy még csak bejelentés lenne augusztus közepén, legfeljebb egy előzetes tesztverziót kaphatnának az érdeklődők.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Gyurkov
2015.08.05. 11:40
Két hete jelent meg a MIUI 6 a Xiaomi Redmi 1S modellre, majdnem egy év csúszással. Ezek is elkezdtek rohanni előre fejetlenül... jön a következő főverzió az ígért támogatás meg mehet a levesbe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. croix
2015.08.05. 12:11
xiaomi mi4-re miui6-al még mindig nincs magyar támogatás, mondjuk nem mintha zavarna az angol, de sokakat biztos elriaszt egy nagyon jó telótól... és ha a 7esre sem lesz honosítás, akkor biztos cm12 fog landolni rajta
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Worlon croix
2015.08.05. 12:14
Erre esetleg nézted már?
http://miuiandroid.hu
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. pumpa007
2015.08.05. 13:11
De itt jobban jársz, csomó nyelven stabil és heti kiadás is megtalálható:

[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.08.05. 13:17
köff, még nem, de igazából nem is a felülettel van a bajom, hanem hogy olyan játék és program fagy ki rajta, vagy el sem indul, ami a tf300t tabletemen simán megy, ezért gondoltam egy cyanogen mod 12-t feltolni rá
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sks7891 croix
2015.08.05. 14:10
Nekem kb hetente van magyar frissites note 4gre. Fagyas meg sosem volt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!