iPon Hírek

Hamarosan érkeznek a hibátlan Sandy Bridge notebookok

Dátum | 2011. 02. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

Az Intel nemrégiben jelentette be, hogy a hónap közepén megindult a hibamentes, B3-as revízióval rendelkező hatos sorozatú lapkakészletek szállítása, így a gyártó partnerei hamarosan megkezdhetik a friss lapkakészletekkel szerelt termékek gyártását, beleértve az alaplapokét, a noteszgépekét és a komplett PC konfigurációkét. A DigiTimes forrásai szerint az új lapkakészletek az élvonalbeli noteszgép gyártók számára már elérhetőek, így hamarosan megindulhat a notebookok új hulláma, ha minden a terveknek megfelelően alakul.

A neves gyártók közül a Toshiba például február 23-án mutatja be három legfrissebb Sandy Bridge alapokon nyugvó noteszgépét, amelyek között egy 13 hüvelykes, egy 14 hüvelykes, valamint egy 15 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott terméket is találunk. Az újdonságok bemutatása formalitás lesz, ugyanis azonnal nem, hanem majd csak március közepétől kezdve érhetjük el őket kereskedelmi forgalomban. A DigiTimes értesülései szerint ebben az időszakban, azaz március közepén nem csak a Toshiba, hanem az Acer és az ASUS is megkezdi hibátlan lapkakészlettel ellátott Sandy Bridge noteszgépeinek szállítását.

A történet arról sajnos nem szól, hogy mi a helyzet az alaplapok piacán. Abból kiindulva, hogy az ASUS már március közepén megkezdi hibátlan Sandy Bridge noteszgépeinek szállítását, jó eséllyel következik az, hogy ebben az időszakban a hibamentes alaplapok szállítása is megindulhat, azaz nem sokkal március közepe után akár a nagy alaplapcsere-hullám lebonyolítására is sor kerülhet. Az ASUS hivatalos weboldalán ez utóbbival kapcsolatban csak annyit oszt meg a gyártó a nagyközönséggel, hogy a termékcserékkel kapcsolatos folyamatok beindítására még várni kell néhány hetet.

Előzmények:

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. homeware
2011.02.21. 07:10
Ez biztos fájt az intel pénztárcájának...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. IBasterd
2011.02.21. 12:09
Nyilván megérzik, én viszont annyira nem sajnálom őket. Ez a tervezett erőltetett menet (gondolok itt az Ivy tervezett bemutatójára és év végi forgalmazására...) reméljük nem produkál a SB-hez hasonló bakikat. Nem mintha érintene bármelyik megvétele
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Nagysandor...
2011.02.21. 13:54
És akik Sandy-s notit vettek azokkal mi lesz. Mert arról még mindig nem hallottam sehol egy büdös szót, hogy cserélnék a notikat is... Meg lesz itt kavar a használt hardver piacon is. Fokozottan oda kell majd figyelni arra, hogy nehogy az ember hibás revíziójú cuccost vegyen, amit az előző tulaj nem cserélt be. N.C.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!