iPon Hírek

Hamarosan jön a 2 talentfás patch a WoW-hoz

Dátum | 2008. 12. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Blizzard már korábban is kecsegtetett azzal a lehetőséggel, hogy a játékosoknak két talentfát enged felépíteni, most viszont előreláthatólag a következő tartalom tapasszal talán el is hozza nekik.

A hivatalos oldal fórumán azt olvashattuk, hogy: "Reméljük, hogy a legközelebbi tartalom patch-ben már bevezethetjük az új feature-t, viszont ez egy elég nagy falat, így időbe telik míg megcsináljuk."

Mint azt már a régebbi WoW-os cikkeinkben is írtuk, a talentfa karakterünk egyik legfontosabb jellemzője. Ezzel hangolhatjuk finomra, és állíthatjuk be játékstílusunknak megfelelően kis elfjeinket és orkjainkat. A talentfát legegyszerűbb a WoW legrugalmasabb karakterosztályán, a druidán keresztül magyarázni. Alapvetően minden kasztnak 3 féle fán van lehetősége pontokat leosztani, a druidának ez a „balance”, a „feral combat”, és a „restoration”. A pontok leosztásával döntést hozunk, hogy milyen szerepet vállalunk magunkra egy party-ban vagy raid-ben. A balance-ot választva varázstámadásokkal, távolsági sebzőként segíthetjük csapatunk előrehaladását, feral harcosként pedig tankolhatunk medve formában (felfogjuk az ütéseket), vagy macskaként szórhatjuk az áldást ellenfeleinkre közeli (melee) dps-ként (dps: damage/sec). Míg ha a restoration ágat részesítjük előnyben, felvehetjük a gyógyító felelősségteljes szerepét.

Variáció egy "Feral Combat" talent leosztásra
Jelenleg mindenki csak 1 talentfával rendelkezhet, és az, hogy ezt a fát megváltoztassa vagy lecserélje biz időbe és sok-sok játékbeli aranyba kerül (el kell mennünk egy kasztunknak megfelelő trainerhez és resetelni kell a talenteket, ami minél többször döntünk így, annál többe kerül).

Az új feature segítségével tehát 2 talentfát is építhetünk, melyek közt kedvünk szerint válthatunk, nem kell trainerhez mennünk és fizetnünk. Persze így sem lenne zökkenőmentes a váltás hisz át kéne rendeznünk akció ikonjainkat és glyphjeinket is. Nos, emiatt sem kell aggódni, mert a fákhoz hozzárendelhetjük mindezeket!

Ez egy igen jelentős változtatás lesz majd a játékban, hisz tovább növeli a karakterek flexibilitását és könnyebbé teszi egy-egy 5 fős party, vagy 10-25 fős raid összeállítását.

Az eljövendő patch fő tartalma emellett az Uluduar raid dungeon lesz majd, melynek lesz 10 és 25 fős változata is. A fórumos poszt szerint ez az instance már nehezebbnek ígérkezik, mint az eddigi Wrath of the Lich King-es tartalom, mely a rendszeresebb játékosok számára nem nyújtott túl sok kihívást.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. PumaK
2008.12.10. 22:20
Én már 2005 óta WoW-ozok... Kezdem már baromira unni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. alien24
2008.12.10. 23:04
Kolondrum
es arra godnoltal mar,h ha annyian jatszanak vele napi anyni orat ennyi ideje akkor lehet benne valami?
vagy csak flame indito akarsz lenni?

sajna messze meg az a patch amiben jon, elobb jon egy olyan ami a karakter egyensulyt hozza rendbe.szeritnem inkabb a raid + pvp talentek lesznek mint mint dungeon+raid
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bszoke88
2008.12.12. 20:16
hajrá, csak így tovább
DE MIT ÉRDEKEL, HOGY MÁS MIVEL CSESZI EL AZ ÉLETÉT/IDEJÉT ?????????????
(mellesleg szted kit érdekel, h TE mivel töltöd az idődet??????)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!