iPon Hírek

Hamarosan jön a Batman: Arkham Knight átmeneti javítása

Dátum | 2015. 08. 24.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Rocksteady anno levette a Batman: Arkham Knight PC-s verzióját a digitális áruházakból, és bejelentette, hogy elkezd kőkeményen dolgozni a játék rendbetételén, egyúttal azt is bevallotta, hogy ez hosszú időt vesz majd igénybe. A végleges, nagy javítás még akár egy-két hónap távolságban is lehet, azonban már a következő egy-két hétben kaphatunk egy átmeneti, köztes patch-cset, ami számos dolgon javíthat, és így legalább némileg játszhatóbbá teheti az anyagot a szerencsétlenül járt PC-s vásárlók számára. De pontosan mire is lehet számítani? Nos, a legfontosabb természetesen a teljesítmény növelése: a készítők ígérete szerint jelentősen optimalizáltak a RAM és a VRAM használatán, és ennek, valamint más javításoknak köszönhetően jóval kevesebb véletlenszerű akadozást és lelassulást produkál majd a program. Ezen kívül minden gyártó grafikus kártyáján növekedett a teljesítmény (amihez majd az akkori legújabb meghajtókra lesz szükség), aminek köszönhetően például a minimum GPU-igény is visszaállt az eredetileg meghirdetett 2GB-os Radeon 7870-re, szemben a megjelenéskor megjelent Radeon 7950-nel. A beállítási lehetőségek is jelentősen kibővülnek. Végre a menüből szabályozhatjuk majd a képfrissítést (lesz 30/60/90fps), ki- és bekapcsolhatóvá válik a motion blur, a chromatic aberration, és a film grain, és bekerült egy magas beállítás a textúrák minőségéhez (eddig a normal volt az teteje). Állítható lesz a textúraszűrés is, támogatottá válik az adaptive V-sync az Nvidia kártyáin, és bekerült egy VRAM-kihasználtság mérőke is. Ezeken kívül persze számos kisebb-nagyobb javításra is számíthatunk ezzel a folttal, mely jelenleg a végső tesztelési fázisban tart.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Tibike1993
2015.08.24. 18:30
Én nem tudom kiknek szaggat nagyon, én simán végig toltam. Oké, néha olyan droppok voltak, h visítottam, de ez abszolút nem ment a játék rovására. Harc közben pl soha nem volt laggolás, repülés közben fordult elő többször, ami magát a játékmenetet nem rontotta el. Igaz húztam a kártyán egy kicsit, de szerintem alap órajele is vitte volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. predike07
2015.08.24. 18:39
Ez olyan dolog,hogy egy teljes értékü játékért fizet az ember és nem egy félkész droppolós vacakért ami talán fullra lehuzva elmegyeget.
Ha valamiért fizettél akkor azért kérj is cserébe,mert legközelebb ennyit se kapol a pénzedért.
Had szenvedjenek a javitással az okosok,megérdemlik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Crytek01
2015.08.25. 10:07
Ez van a pc a játékipar mocska a fertője és ezt láthatóan a pc-re fejlesztők nyiltan felvállaják azzal hogy halomba gyártják a okádékabbnák okábékabb portokat.Ha ez nem direkt van akkor semmi.
Most a friss Risen 3 ps4 enchanted edition úgye. Jófejségből pc-re is kiadták a graf tuningot ami kb nulla javulást ,de annál több bugot és lassulást hozott.
Nem is értem minek adtak ki patchet ha csak ilyet szart tudnak kiadni.
Szánalmas amit a pc-vel művelnek.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Krisbart
2015.08.25. 15:08
Nekem erre van egy egyszerű magyarűázatom nézzétek meg mennyibe van egy pc game és p43 vagy xbox game
konzolért minimum 5000 el többet kell adni
suerontem az azért eélg sok pénz szolval egyéetelmű hogy kiadoknak konzol joban megéri és ezért a pc re kijött játékok azért szarok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hazazs
2015.08.25. 17:26
az itt főleg az idegesítő, hogy az ember megveszi a kurvadrága videókártyát, hogy ne kelljen a konzolos korlátokba ütköznie, aztán a fejlesztők jól alávágnak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szegecs69 hazaz...
2015.08.27. 15:38
Ebbe egyetértek ! Én is mikor vettem a videokártyám gondolkodtam ,hogy inkább egy konzol. De túl sok jó dolog (van)/volt PC n mint konzolon és a kátya mellett döntöttem és kijött a AC Unity ... Batman AK ... Meg ugye a GTA amit unokatesóm konzolon kijátszott mire PC re egyáltalán kijött ...így azért ez elég vissza húzás :T
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!