iPon Hírek

Hamarosan jön a Flash Player 10.3 béta kiadása

Dátum | 2011. 03. 09.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

Az Adobe ígérete szerint hamarosan elérhetővé válik a Flahs Player 10.3-as kiadásának első béta változata, amely több újítással is szolgál a különböző platformok esetében. Elsőként ezúttal is az asztali platformokra jelenik majd meg az új kiadás, de nem sokkal ezután a mobil platformok tulajdonosai is élvezhetik majd a Flash Player 10.3 által kínált előnyöket. De mik is ezek az előnyök? Az alábbi sorokból ez is kiderül.

A fejlesztők munkájának köszönhetően az eddiginél jobb minőségben lehet majd lebonyolítani az internetes telefonbeszélgetéseket, de ezzel együtt a video analizáló API is átesik némi fejlesztésen. A Firefox 4-es és az Internet Explorer 8-as kiadásánál a webböngészőbe integrálva találjuk majd a személyes adatvédelemmel kapcsolatos Flash Player beállításokat, de a későbbiekben a fejlesztők ígérete szerint a Safari és a Chrome felhasználók számára is elérhetővé válik ez az új funkció. További érdekesség, hogy mind a Windows, mind pedig a Mac OS felhasználók esetében elérhetőek lesznek majd a Flash Player-rel kapcsolatos beállítások a vezérlőpulton keresztül is, méghozzá natív módon: előbbi felhasználók a Vezérlőpulton keresztül (Control Panel), míg utóbbiak a Rendszertulajdonságokon belül (System Preferences) találják meg az említett menüt.

Az Adobe tervei szerint a Flash Player 10.3-as béta kiadásának tesztelése hamarosan megindulhat és még az idei év második negyedévében le is zárul. A mobil kiadás az asztali verzióhoz képest pici késéssel érkezhet majd. Addig is, akit érdekel, próbálja ki a Flash Player 10.2-es változatát, amelynek végleges kiadása már egy ideje elérhető.

Frissítés: A Flash Player 10.3 béta kiadása már el is érhető mind Windows, mind Mac OS, mind pedig Linux operációs rendszerekhez. A megfelelő változat letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. siriq
2011.03.09. 17:58
Mar elerheto a 10.3 beta [LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. J.o.k.e.r
2011.03.09. 18:35
Köszi! Frissítettem is a hírt!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!