iPon Hírek

Hamarosan jön a következő Gears 2 patch

Dátum | 2009. 01. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Epic-es Mark Rein egy fórumos hozzászólásban részletezte a januárban érkező új Gears of War 2 tapasz várható tartalmát.

"Egyelőre nincs még pontos dátum, hogy mikor jön ki a patch, de minden arra utal, hogy még Januárban" - írta Rein.

A frissítés nagyrészt a bugok és exploitok kijavításán fókuszál majd, ami lássuk be már nagyon időszerű. Nem lesz több láthatatlan pajzs, falon keresztüli közelharc, végtelen Lancer töltény és így tovább. A shotgun-on is pofoztak kicsit, most már megbízhatóbb lesz akkor is, ha kicsit lagzunk (komolyabban késünk a szerverhez képest).

Lancer
Változtatnak majd a szabályokon is. Például nagyobb büntetést fognak kapni azok, akik idő előtt kiszállnak egy match-ből, valamint halál után kapunk egy kis plusz védelmet feltámadáskor a láncfűrészek és a gránátok ellen...

Jön majd be néhány új achievement (várhatóan a Decemberi map pack-hez kapcsolódóak) és csiszoltak az eredményekben való előrehaladás (achievement progress) jelzésein is.

További információk a hivatalos honlapon.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.01.06. 20:19
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2009.01.07. 02:45
Azért ez nem teljesen igaz. A merevlemezek megjelenése a konzolokban sajnos magával vonta, hogy van lehetőség patchelni egy játékot, így egy fokkal lazítva lett a minőség ellenőrzés (egy PS2-es játéknak pl "tökéletesnek" kellett lennie, mert max termékvisszahívással tudtak volna komoly hibát javítani).
Ettől függetlenül a legtöbb patch amivel találkoztam plusz contentet adott eddig, egyre emlékszem ami hibát is javított. Tehát pl. egy olyan probléma nem léphet fel mint ami a GTA IV PC-s megjelenését kísérte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!