iPon Hírek

Hamarosan jön a Left 4 Dead demo

Dátum | 2008. 10. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Doug Lombardi a Valve Marketing alelnöke közre adott néhány információt az érkező demóról. A kis játék ízelítő az első kampány előtt fog játszódni. A helyszín pedig egy kórházi és egy kórház előtti pálya.

A játék fő szálában a 4 túlélő egyikének a bőrébe bújhatunk majd, aki immúnis a vírusra ami mindenkit mutáns zombivá változtatott.
 


A Left 4 Dead nagyjából 2 héttel a vírus kitörése előtt kezdődik a négyből az első kampánnyal (minden kampányban 4 térkép van). Az első, kórházas pályán az a célunk, hogy feljussunk a "No Mercy" nevezetű egészségügyi intézmény tetejére... írta Lombardi.

Bár a demó megjelenésének időpontját még nem fixálták le, azért annyit közöltek, hogy november elején már számíthatunk rá.

Valószínűleg sokan már szinte tűkön ülnek, hogy kezük közé kapjanak egy ilyen fantasztikus zombi-ölős FPS-t, így hát kitartás, már csak 1 hónap a demóig. :)
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Magrathea
2008.10.02. 20:27
Szia!
A Homecoming megjelent amerikában...a konzolokra. A PC-s verziót úgy volt, hogy a Valve elosztó oldaról ugyanekkor le lehet tölteni, ám a beígért időpontban, azaz mikor a konozolosok megjelentek a boltban nem volt sehol a Steamen. Se a new realease-ek közt, se ha rákerestél a játék nevére...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2008.11.11. 22:33
A demo leszedhető innen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Balu92
2008.11.11. 22:56
Ez a játék szerintem nagyon jól sikerült.Nekem nagyon tetszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!