iPon Hírek

Hamarosan jön a Rise of the Argonauts

Dátum | 2008. 12. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Codemasters kiadó csak február 6.-án készül majd kiadni Nagy-Britanniában legújabb akció RPG játékát, a Rise of the Argonauts-ot, míg az mindenhol máshol december 16.-án jön.

A játék, amelyet eredetileg ez év karácsonyán készültek megjelentetni mindenhol, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a britteknél bizony csúnyán elcsúszik. Talán nem is baj, így ott elkerülik a karácsony kaotikus zűrzavarát, ami ilyenkor a játékpiacon tapasztalható évről évre.


A történet Jason király kalandját követi nyomon, melyben vízre kel az ősi Görögország körül, hogy megtalálja a legendás Aranygyapjút, aminek segítségével visszahozhatja az életbe meggyilkolt feleségét...

Küldetésén persze nem lesz egyedül. Olyan mitológiai alakokkal találkozhatunk majd össze, mint Herkules, Akhilleusz, vagy Pán a pásztorok kecskeszarvú, -farkú és -lábú istene.

A fejlesztő Liquid Entertainment igyekezett a klasszikus RPG számos időelnyelő elemét száműzni a Rise of the Argonauts-ból, hogy egy mai ízlésnek megfelelő játékot alkosson, amely töretlen játékélményt képes nyújtani.

A látvánnyal elégedettek lehetünk.
Az eddigi információk alapján azt tudjuk mondani, hogy a játék nagyjából a Titan Quest és a God of War között fog majd valahol elhelyezkedni. Az RPG környezet nyilvánvaló körülöttünk, hisz lesz loot amit felvehetünk, képességek, amiket fejleszthetünk, csak úgy mint dialógusok és egyéni karakter-beállítások (aztán majd meglátjuk ezek mennyire lesznek hangsúlyosak).

A csinos női szereplő szerencsére ebből a meséből sem marad ki.
További információk a hivatalos honlapon.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. bszoke88
2008.12.12. 20:40
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2008.12.12. 21:34
Kicsit takarítottam, mellőzzük a warez témákat, a játék az USA-ban jelenik meg leghamarabb december 16.-án
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!