iPon Hírek

Hamarosan jön az Europa Universalis III: Complete

Dátum | 2008. 10. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Paradox Interactive végre felfedte a nagy stratégiai játék kollekció az Europa Universalis III: Complete megjelenésének dátumát. Észak-Amerikába október 14.-ére várható, míg az európai boltok polcain 17.-én jelenik majd meg.

A csomagban benne lesz a többszörös díjnyertes Europa Universalis III Enhanced valamint a kiegészítői, a Napoleon's Ambition és az In Nomine.


Az Europa Universaliban elmélyedhetünk a kereskedelem, hadviselés és diplomácia rejtelmeiben, és a területek felfedezésében. Rengeteg misszió van, számos döntést kell hoznunk, vezetnünk az országunkat és ez által újraírhatjuk történelmét.

A Napoleon's Ambition átvezet minket a Francia Forradalmon át a Napóleoni korba. Az In Nomine pedig 1399 októberében nyit IV. Henrik angol király koronázásával. 50 év történelmén vezet át a kiegészítő, csak hogy néhány dolgot említsünk akkoriból: Bizánci birodalom, Timur Lenk(avagy Sánta Timur mongol fejedelem), a 100 éves háború...

Aki tehát szereti a történelmet és/vagy a stratégiát, az jó néhány órányi kellemes időtöltéshez juthat az Europa Universalis III: complete csomag beszerzésével.

A játékról bővebben a www.europauniversalis3.com -on olvashatnak az érdeklődők.Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. bszoke88
2008.10.08. 17:37
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zotya
2008.10.08. 18:06
Végre, már vártam. A két kiegészítőt eddig sajnos csak letölthető változatban lehetett megvenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. north8
2008.11.06. 10:05
Helló! Én rajongok az Europa Universalis sorozatért, pláne az EU3-ért, egyszerűen képtelen vagyok elszakadni a gép elől ha ezzel játszom. Úgy gondolom van egyfajta varázsa ennek a kategóriájában(global strategy game) egyedülálló játéknak! Megváltoztatni az írott történelmet egyenlő a "Mi lett volna, ha...?,, kérdésre történő válasszal, ami szerintem sok ember fejében megfordult már. A zenéje szerintem tökéletesen illik a játékhoz, Andreas Waldetoft nagyszerűt alkotott (Az "A Cruce Victoria,, című különösen tetszik.) Szóval csak dícsérni tudom...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!