iPon Hírek

Hamarosan jön az "ingyenes" SWTOR

Dátum | 2012. 10. 19.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az EA és a Bioware megpróbálja feléleszteni a Star Wars: The Old Republicot azzal, hogy az előfizetéses modell megtartása mellett az érdeklődőknek lehetőséget biztosít az ingyenes játékra is. A változtatásokat idén őszre ígérték, így bármelyik pillanatban életbe léphetnek. Ha december 20-ig várnának, amikor a játék elmondhatná, hogy kerek egy évig volt előfizetéses. Mivel az EA-ról van szó, ezt az ingyenességet ne úgy képzeljük, hogy belogolunk és miénk a galaxis, a f2p játékosokra kiszabott korlátozások nagyon is szigorúak:

Az előfizetőkre ezek a korlátozások természetesen nem vonatkoznak. Az ingyenes játékosok hetibérletek ill. Cartel Coinok segítségével feloldhatják a rájuk vonatkozó korlátozásokat. Aki legalább egyszer vásárolt valamit, az tovább enyhítheti a korlátozásokat és különböző extrákat is kap:

Cartel Coinokat minden eddig befizetett hónap után kapunk, akinek digital deluxe, ill. gyűjtői kiadása van, az plusz Coinokhoz juthat. A Coinok viszont csak akkor járnak, ha a f2p indulásakor aktív előfizetéssel rendelkezünk. Ha van, vagy volt régebben előfizetésünk, itt nézhetjük meg, hány darab járna nekünk. Coinokat pénzért is vásárolhatnak majd mind az előfizetők, mind az ingyenes játékosok. Elkölteni őket a Coin Marketen lehet majd, kozmetikai jellegű tárgyakat, peteket, járműveket és kényelmi funkciókat (pl. xp-boost) vásárolhatunk majd.

Összességében elmondható, hogy aki csak a sztorira kíváncsi és eljátszogatna, az jól jár, érdemes lesz kipróbálni a játékot, a többieknek pedig nem árt majd kisebb-nagyobb mértékben a zsebükbe nyúlni (raidereknek pl. nem sok választásuk van).
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

16. dragon83
2012.10.19. 09:30
Magyarul a free része egy trial.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. madcaptain
2012.10.19. 09:48
ahogy az lenni szokott komolyabb nyugati mmoknál, keleteieknél meg a free az buy2win
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Megyeric
2012.10.19. 10:14
Olyan hibrid trialnak mondanám inkább mert, a trial fixen rögzített.
Itt feloldhatóak bizonyos dolgok (szinte minden). Mondjuk ott már olcsóbb az előfizetés.

Szerintem aki csak végig akarja játszani a sztorikat azoknak ez egy jó dolog lesz.
Nem kell előfizetni akkor játssza végig a sztorikat amikor csak kedve vagy ideje lesz. Ha mmo-ként nem is tökéletes de a sztorik tényleg nagyon jók benne. Mint ha kapnátok egy ingyen játékot több száz órányi tartalommal.

Nem tudom kihúzza-e ez a gödörből a játékot. Én előfizetőként még reménykedem ebben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Enno
2012.10.19. 11:31
Én még bétába kezdtem vele tolni azt mikor kijött instant meg is vettem 2 hónapot töltöttem rá, hatalmas játék élményt adott és végre volt 1 kis kihívás is a dolgokban, igazi régies wow szaga volt a legjobb értelemben e téren.
Azt mentem külföldre ott is hagytam, mikor pár hónapja kaptam 1 ingyen hetet mint régi előfizető, elég nagy csalódásokba ütköztem a változtatások révén amit időközben hoztak, főleg pvp , mikor kijött , felállni nem tudtam pvp elöl toltam kb egésznap pedig wow-ba sose szerettem a pvp-t de itt állat volt, most meg...
aztán a PVE-vel mi lett mi nem nem tudom azt már nem tudtam meglesni , de szerintem kasuálosabb beütésű lett az is. Pedig nekem pont az tetszett benne hogy megint végre lehetett szenvedni meg izzadni a dolgokért nem hullik mindjárt az ölébe az embernek minden ha rá kockul 1 pár napra. Meg a pve nehézség is tök jó volt, nem voltak olyan hiba lehetőségek mint wowba , ha hibáztunk az elején mikor kiadták a gammát akkor wipe szevasz ,

Story-t lehet majd végig tolom minden karival így hogy free lesz, mert az még a sok változtatás ellenére nagyon is élvezhető és jó ! szóval mindenképp ajánlani tudom e téren a játékot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Qouzey
2012.10.19. 11:43
Ez elég szánalmas De hát mit vártok emberek mégis csak az EA a kiadó...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Asagrim Qouze...
2012.10.19. 15:00
Szánalmas vagy nem, ha belegondolsz ez a fajta konstrukció, ahol a free annyit jelent hogy limitált, még mindig jobb mintha minden elérhető lenne ingyen, és extrákat kapna aki fizetne, olyan extrákat amikkel felülkerekedne olyan játékosokon akik nem fizettek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. draks
2012.10.20. 08:07
már megy amugy a free
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. dobko
2012.10.20. 11:59
Magát a játékot meg kell venni, vagy az is ingyen letölthető?

Megnézem mindjárt, de hátha itt vki okosabb
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. kray
2012.10.20. 12:23
dobko erre én is kíváncsi vagyok Majd írd már meg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. draks
2012.10.20. 18:02
be regisztráltok, kitöltitek a sok kérdést és letölt 1 letöltö progit ,ott nyomnki kell a free-re és letölt 21 gigányi cuccot ,és tolod
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kray
2012.10.20. 18:05
Köszi!

Akkor szedem is szerintem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Humbuk
2012.10.21. 01:33
Ejj a nagy wow verő
Lehet a GW2 majd bealázza
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. triplexrat...
2012.10.21. 09:37
Ezt nem is nagyon értem, hogy hogy gondolták. Ilyen kikötések mellett nem hiszem sok játékost fognak szerezni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Megyeric
2012.10.21. 10:40
Humbuk@

"Ejj a nagy wow verő "

Ezt pont az olyan emberkék találták ki mint te. Pandás tetkóval a seggükön amint szalad a lyuk felé. Még ha szar lenne a wow ti még akkor is intravénásan szívnátok magatokba. Ami vajuk be van annyira szánalmas mint itt Ejjezni 0 játékórával TORban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ronan
2012.10.21. 18:38
A játékot én ingyen letöltöttem és használom is.Az más kérdés hogy inkább

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Enno
2012.10.21. 21:25
egyenlőre még csak lvl15ig free, amiről a cikkben is irnak még nem él.
mióta lejárt az előfizetésem rajta fent van a gépemen és mindig le vannak rá szedve a patch-ek, szóval ha kijön már tolhatom is a story módot. másra nem lesz túl jó dolog ez a f2p opció. van 2 50es karim , azokat használni nem lehet majd kb mert full epic-ek, zöldekbe rohangáljon velük a fene.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!