iPon Hírek

Hamarosan összeáll a Star Citizen

Dátum | 2015. 02. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Egészen elképesztő, hogy lassacskán már 75 millió dollárt zsebeltek be különböző felületeken és platformokon keresztül a Star Citizen fejlesztői. Ezzel nem csak, hogy ez a világ legnagyobb költségvetésű független játéka, de már simán ott van a kiadó-fejlesztői modellben készített legnagyobb AAA-kategóriás címek között is. Felmerül tehát a kérdés: a pénz megvan, a szakértelem megvan, de mégis mikorra lesz ebből játék? Mert a Star Citizen jelenleg néhány különböző modulból áll, amik külön-külön nem igazán hasonlítanak egy játékra. Nos, ha hihetünk Chris Roberts ígéretének, akkor már nem kell sokat várnunk. "Az univerzumunk felépítése már így is a legjobb dolog volt, amit valaha csináltam, de a következő hónapokban szintet lépünk. Anélkül, hogy bármilyen céldátumot is megosztanék, azt elmondhatom, hogy belépünk a fejlesztés leghúzósabb időszakába. Közvetlenül egymás után adjuk majd ki az Arena Commander modul 1.1-es verzióját, az FPS modult, valamint a közösségi modult, amivel elindulunk az állandó univerzum felé" - mondta Roberts. Ezzel tulajdonképpen megerősítette azt a korábbi tervet, mely szerint 2015-ben meg kellene jönnie az Arena Commander új verziójának, a teljes FPS modulnak, valamint az egyjátékos történet első részének, a Squadron 42-nek még 2015-ben. "Az elmúlt években sokat beszéltünk arról, hogyan fog összeállni a Star Citizen több darabból. Most elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor ez megtörténik. Nem is tudom elmondani, mennyire izgatott vagyok emiatt! Lesznek előre nem látható problémák, bugok és hasonlók? Persze! De nagyon bízom a fejlesztőcsapatban, és a csodás közösségben akik felsorakoztak mögénk" - zárta sorait. Akit érdekel Roberts teljes nyílt levele, itt el tudja olvasni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Fratello
2015.02.25. 14:05
3...2..1...FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!

- Azt tudtátok, hogy Chris Roberts valójában már rég a Bahamarákon nyaral a pénzeteken, és az SC hírleveleket évek óta bérelt orosz viagra-bot-spam-szerverek generálják?
- Azt tudtátok, hogy valójában az AMD pénzeli őket hogy mesterségesen felpumpálják a hardverigényt, ezáltal mindenki játékosnak AMD erőművet kelljen venni, pedig a játék valójában elfutna egy NAV által hitelesített online pénztárgépen is?
- Azt tudtátok, hogy Chris Roberts fejlesztőcége, ami az egész mögött van, a Roberts Space Industry (RSI) valójában BE SINCS JEGYEZVE AZ USÁKIAI CÉGBÍRÓSÁGON? FANTOMCÉG!!!
- Azt tudtátok, hogy ugyan a játék nem lesz havidíjas, de az űrhajókba üzemanyag kell majd (un. "Análium", amit csak valódi pénzért megvehető Kék Gyémántbizbasz játékpénzért lehet majd kapni az RSI Shopban? (Ami egy fantomcég, ezt mondtam már?)
- Azt tudtátok, hogy SEMMIFÉLE bizonyíték nincs arra hogy a játékot egyáltalán készül? (Nem, a hírlevelek, élő bemutatók, kipróbálható alfa/béta modulok, videók nem számítanak, szerintem mind csak fotósopp, ilyet én is tudnék max. öt perc alatt gyártani, csak most nincs kedvem)
- Azt tudtátok, hogy a joystick rendszeres használata heresérvet okoz (valamint a női játékosoknál kóros prosztatamegnagyobbodást is)? ÉS EZT AZ RSI ELTITKOLJA!!!
- Azt tudtátok, hogy titokban tele lesz fizetős DLC-vel? Az elsőben pl. már mozdítható lesz az űrhajók kormánya (csak balra és kicsit fölfele), és állítható a visszapillantó tükre, valamint lesz benne választható színű (fosbarna és neonzöld) elsősegélycsomag és tartalék izzókészlet is!

(Források: különböző agyfasz trollbarlang-fórumok + az én hülye fejem)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. gyuszi02 Frate...
2015.02.25. 14:15
Még ha legalább vicces lett volna a szöveged...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. shard746 Frate...
2015.02.25. 14:58
Ez már ott megbukik, hogy van játszható verzió...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Nirvanus Frate...
2015.02.25. 15:20
A Star Citizen 2-t szerintem rakd össze te.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Fratello Nirva...
2015.02.25. 16:03
A svájci bankszámla megnyitását (amire utalhatjátok a "támogatást" vállalom!

Amúgy haverom nagy rajongó, mint "alap" támogató rátehette a mancsát erre kis mókára:

(Oké, ez egy kicsit nagyocska kép, nem igazán tudom bevágni ide, itt megnézhetitek.)

Nem egyszerű kis "werkdoksi" a játékhoz, gyakorlatilag MINDEN részletesen le van benne írva a fejlesztések, a design, az ötletek, a külső munkák, távlati tervek... (Valójában ez a kb. havonta "megjelenő", Jump Point nevű SC-hírújság keményfedeles, egybekötött verziója, a teljes első év ha minden igaz).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Fratello shard...
2015.02.25. 16:38
Szerintem legalább huszadjára mondom, de tényleg kéne erre a fórumra valami irónia-jelölő smiley...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. benczeb90 Frate...
2015.02.25. 17:20
Hát ez jó volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Humbuk Frate...
2015.02.25. 20:37
Ez tényleg jó volt: "AMD erőművet kelljen venni" ^^
A többi picit eröltetett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. rfj1989
2015.02.26. 10:23
Ha ez igaz: "Azt tudtátok, hogy SEMMIFÉLE bizonyíték nincs arra hogy a játékot egyáltalán készül?"

Akkor ezzel miért foglalkozol? : "Azt tudtátok, hogy ugyan a játék nem lesz havidíjas, de az űrhajókba üzemanyag kell majd."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. blackconve...
2015.02.26. 21:06
Nem ez az a játék ahol 15 000€-ért lehet venni ingame űrhajót?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kistoth
2015.10.11. 02:42
Akit érdekel a játék:
https://www.facebook.com/groups/starcitizen.hungary.magyarok/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!