iPon Hírek

Hamarosan PS4-es játékokat is tolhatunk PC-n a PS Now-val

Dátum | 2017. 03. 14.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ha valaki esetleg lemaradt volna: a Sony rendelkezik egy játékstreamelős szolgáltatással, melynek neve PlayStation Now, és ami PS4-en és PC-n érhető el. Eredetileg több platformon is ment (például PS3-on és okostévéken), ezeknek a támogatását azonban pár hónapon belül megszünteti a Sony. A PlayStation Now katalógusában jelenleg egészen pontosan 483 játék érhető el, melyek mindegyike PS3-ra jelent meg. Ennek köszönhetően egyébként olyan játékokat lehet a segítségével tolni, amik amúgy sosem jelentek meg PC-re - mint például a Red Dead Redemption, a Tekken Tag Tournament 2, vagy éppen a The Last of Us. Hamarosan azonban még vonzóbbá válhat a szolgáltatás, főleg az alapvetően PC-s felhasználók számára, hiszen a Sony ma bejelentette, hogy néhány hónapon belül már különböző PS4-es játékok is elérhetők lesznek a PlayStation Now rendszerében. Vélhetően a legújabb exkluzívokat nem fogják betenni a felhozatalba, de ha egy Bloodborne, vagy egy The Order 1886 streamelhetővé válik, már azzal is sokat nyerhetnek azok a felhasználók, akik nem akarnak konzolt venni. A PS4-es játékok tesztelésére a PlayStation Now jelenlegi előfizetői közül hívnak majd be felhasználókat a következő néhány napban. A PlayStation Now egyébként egyetlen előfizetést igényel (ennek havi díja 19,99 dollár), amivel akár PS4-en, akár PC-n használhatjuk a szolgáltatást. A rendszer felhős mentést használ, így egyáltalán nem vagyunk géphez kötve, a megkezdett játékot bármikor, bármelyik platformon folytathatjuk. Sajnos a szolgáltatás egyelőre nálunk hivatalosan nem érhető el.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Szefmester
2017.03.14. 19:57
Vajon ha már van PS profilja az embernek akkor a trófeákat, online meccseléseket is rögzítik a fiókhoz?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. s_otto Szefm...
2017.03.14. 20:42
Ez engem is érdekelne..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Rockety
2017.03.15. 10:46
Van lehetőség rá hogy Magyarországról használhassuk ezt a szolgáltatást?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Denton Rocke...
2017.03.15. 13:16
"Sajnos a szolgáltatás egyelőre nálunk hivatalosan nem érhető el."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Nissifer Rocke...
2017.03.15. 20:59
Én fake UK-s címmel regisztráltam be, és simán elfogadta magyarországi visa-s kártyámat. Legutóbb a Beyond two souls-t játszottam így végig pc-n. Nagyon állat volt!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester Nissi...
2017.03.16. 08:21
Nekem is az van, mert még mikor megcsináltam a profilt nem volt támogatva Magyarország, és hála a Sonyinak váltani sem lehet. Mintha nem létezne olyan hogy költözés. Pedig a lakcímkártyám scanjét is elküldeném nekik igazolásul. Mocsok drága a UK store...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!