iPon Hírek

Hangszórós billentyűzet és két egér a Verbatim-től

Dátum | 2009. 06. 02.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Három újdonsággal bővítette a Mac-es perifériaválasztékát a Verbatim, mégpedig két vezeték nélküli egérrel és egy "hangos" billentyűzettel, amely utóbbit természetesen az iTunes-szal is közelebbi kapcsolatba hozták.


Ezt a tényt már a klaviatúra neve is jól mutatja: TuneBoard. Természetesen közvetlenül vezérelhető róla a zenelejátszás, hangerőszabályozás, és minden egyéb audio-funkció is, amire csak szüksége lehet az embernek - valamint gyorsbillentyűk útján kapcsolható ki és be a basszuskiemelő és a háttérvilágítás. Kompatibilis továbbá a Skype-pal és más VoIP-eszközökkel; erre a célra ellátták egy minimikrofonnal, valamint fejhallgató- és mikrofon-csatlakozókkal is.


A két egér pedig lényegében variáció egy témára, mivel az egyik asztali (Desktop Wireless Laser Mouse), a másik pedig laptopos (Notebook Laser Mouse); mindkettő rendelkezik négyirányú görgetőkerékkel, hárombeállításos sebesség-szabályozóval ás energiakezelő-technológiával az akkujaik üzemidejének optimalizálása érdekében. Mindketten 2,4GHz RF útján kommunikálnak a géppel, és természetesen beprogramozhatóak a gombjaik (funkciójuk megáltoztatható).


Mindhárman Max OS X 10.4-et vagy annál újabbat igényelnek, ár tekintetében pedig a következőképp helyezkednek el: $30 az asztali egér, $40 a laptopos, és $70 a billentyűzet.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. prohlep
2009.06.02. 12:51
VISSZA A HIRHEZ

Nagyon praktikus a hangszoros billentyuzet, ha nem a HiFi a cel, hanem hogy a kornyezetet ne zavarjuk tulzottan, de megse kelljen fulest viselni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zaki27
2009.06.02. 14:16
Teljes mértékben egyetértek "prohlep"-el, vagy -al, sztem is tök praktikus dolog. És sztem design-os is a billentyűzet és az egér is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!