iPon Hírek

Hangszórós laptop alátét a Logitechtől

Dátum | 2010. 10. 21.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

A Logitech egy új notebook kiegészítőt mutatott be, amely tulajdonképpen nem más, mint egy hangszórókkal is ellátott laptop alátét. A Speaker Lapdesk N550 névre keresztelt megoldás nemcsak kényelmes, de a gyártó szerint minőségi sztereó hangzást is kölcsönöz laptopunknak. A korábbi, igen népszerű, 16 colos laptopokhoz készült Speaker Lapdesk N700 utódja, az N550 most a 14,1 colos vagy kisebb gépek tulajdonosainak kínál kellemesebb használatot és kiváló hangzást.


A Logitech Speaker Lapdesk N550 gondosan elhelyezett, beépített sztereó hangszórói a laptop két oldaláról árasztják a gazdag, sztereó hangzást. A négyrétegű hő-leválasztó kialakítás és a puha léghálós szövet kényelmesebbé teszi a notebookok használatát. A Logitech Speaker Lapdesk N550 döntött talapzata a képernyőt kényelmesen nézhető magasságba emeli, a kihajtható ütközők pedig segítenek a számítógépet a helyén tartani. Maga a szerkezet 1,1 Kg-os súllyal és 430 x 250 mm-es mérettel rendelkezik, vastagsága pedig 25mm és 50 mm között helyezkedik el.


A gyártó legújabb laptop alátéte könnyen használható. Nem kell hozzá külön szoftvert telepíteni, egyszerűen csak bedugjuk a kábelt laptopunk egyik USB 2.0-s csatlakozójába, és már működik is a hangszóró. A rendszer áramellátása és az audió jel átvitele egyetlen USB kábelen keresztül történik, a termék maximum 500 mA áramot vesz fel az USB portról. Az 5 cm-es átmérőjű, egyenként 2W-os terhelhetőségű, neodímium mágnessel ellátott hangszórók hangerejét a szerkezet jobb oldalán elhelyezett kezelőszervekkel könnyedén módosíthatjuk, de a hangszórók némítására is van lehetőség.

A Logitech Speaker Lapdesk N550 európai megjelenése januárra várható. Ajánlott fogyasztói ára 49,99 euró lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. LittleDemo...
2010.10.21. 18:49
ja végülis nehéz beledugni a 2.1es otthoni hangfalat
pont ugyanigy hátrafekve lehet azzal is zenehallgatni jobb minöségben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. iteq47
2010.10.22. 08:57
félreérted.
itt nem a hangszóróhoz lett odatéve egy tepsi, hanem fordítva.

amugy sztem ezek tök kényelmetlen kiegészítők. gondoljátok csak át. miért is vesz az ember notit(beépített kamera, miki, táp...)??? hát azé h ne kelljen a vezetékeken függeni!
ez meg is valósul, erre kezdjük el hozzákötögetni a dolgokat??? visszafele fejlődjünk?

inkább arra kéne törekedni hogy a notik ne csak oldalra fújják a levegőt, hanem oldalról is szívják.
és akk nem kénének ilyen hülye hűtőalátétek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!