iPon Hírek

Hardcore mód a Far Cry 2-höz

Dátum | 2009. 02. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A játék rajongóinak kérésére az Ubisoft "hardcore mode"-al áll elő a Far Cry 2-höz. Az Ubi fórumokon a kapcsolattartó fejlesztő a következőket írta egy hozzászólásában:

"Rengeteg kérés/kérdés vetült már fel a fórumokon a hardcore móddal kapcsolatban. A mai nap örömmel jelentjük be, hogy hamarosan ellátogat hozzátok minden platformon ez az új lehetőség a következő patch alkalmával. Az új opció úgy lett megtervezve, ahogy ti kértétek. Amikor a multiplayer részt terveztük, ügyeltünk arra, hogy egyenletes élményt nyújtson minden játékosnak. Viszont voltak többen is, akik valami realisztikusabb élményre vágytak."

A HC mód behoz egy új sebzésmodellt, melynek köszönhetően minden fegyver sebzése megnövekedik. Az ellenfelek nevei eltűnnek majd a felbukkanást követő sebezhetetlenségi periódus után, és egy új opcióval állítani lehet a feltűnési időt is (spawning time). Természetesen az új lehetőség majd nyitva áll single és multiplayer játék esetén is.

"Reméljük az új változtatások mindenkinek elnyerik majd a tetszését, és mindőtöknek lesz lehetősége úgy játszani, ahogy szeret."

A Far Cry 2 még 2008 októberében jelent meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, az iPon-os teszthez katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Svindler
2009.02.09. 15:23
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. nikekolok
2009.02.09. 16:07
foglalkoznak vele legalább
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. danee91
2009.02.09. 17:50
Ha már a játék nem jött be...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. pidzse
2009.02.10. 11:00
Én hatalmasat csalódtam ebben a részben szerintem egy nagy rakás kaki a garfika nem egy farcry hanem valami idegen eredetü ömleny. Az első részhez képest ez egy gyenge folytatás sajnos erre vártam évekig és mikor kijött majdnem elsirtam magam, persze ezt csak képletesen. Nincs meg az benne ami az egyben volt az ami a crysis- ban van. Itt órákig autózol nem tudod mit kell csinálni nem egy játékbarát program még mindig inkább az első részével játszok mert a kettő nem fogott meg, de ezzel igy van minden eggyes barátom,haverom is. A grafikával meg mi a fene történt szintelen az egész játék fakó szinek hada ez egy nagy bukás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. AlexanderL...
2009.02.11. 22:28
"Én hatalmasat csalódtam ebben a részben szerintem egy nagy rakás kaki a garfika nem egy farcry hanem valami idegen eredetü ömleny."

Lehet, hogy a játék nem jön be, ez szubjektív... De, hogy a grafika , az hülyeség.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. danee91
2009.02.12. 01:06
Én manapság 1re több játékban csalódom. Régen más volt a helyzet, jobb mint most. Persze 1-2 kiváló cím is piacra kerül azért, melyeket kötelező végigtolni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leehegyi
2009.02.12. 06:39
Sztem grafikára a SOF 3 agyonveri ezt a Far Cry 2 őt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!