iPon Hírek

Hardcore móddal bővül a Rainbow Six: Siege

Dátum | 2015. 12. 15.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Kissé furcsa, hogy alapból nincs ilyen a játékban, hiszen a realisztikusabb élményt nyújtó hardcore mód rendkívül népszerű például a Call of Duty-sorozatban is, ami pedig azért alapvetően annyira mégsem a valóságot igyekszik visszaadni, mint a Rainbow Six Siege. A Ubisoft mindenesetre látja, hogy van igény erre, és már bele is vágtak a fejlesztésébe, de csak valamikor jövőre érkezik meg. Azt egyelőre még nem döntötték el a fejlesztők, hogy a hardcore mód milyen változtatásokat hoz magával. Az biztosnak látszik, hogy a HUD-ot alaposan visszafogják, és azon is gondolkoznak, hogy a töltényszámláló helyett csak a tárak számát írják ki. Érdekes, hogy jelenleg a Custom game-en belül már most elérhető a Hardcore beállítás egy próbaverziója, ami olyan dolgokat távolít el a felhasználói felületről, mint gránátok közelségének kijelzése, vagy a barátok körvonalának láthatósága a falakon át. A Ubisoft egyelőre tesztel, és megpróbálja eldönteni, milyen beállítás lenne a legjobb, és ehhez egyébként várják a közösség visszajelzéseit is. Ezen kívül a készítők megpróbálják elkerülni azt is, hogy feleslegesen túldarabolják a Siege játékosbázisát: "El szeretnénk kerülni egy olyan playlist berakását, ami nem rendelkezne elég populációval, és ezáltal negatív hatással lenne a matchmaking rendszerre". A készítők ezen kívül elmondták, hogy a jelenlegi Casual és a Ranked playlistek felhasználói felületét teljesen egységesíteni akarják a közeli jövőben. Ezzel a casualban játszókat arra akarják buzdítani, hogy ugorjanak bele a kompetitívebb, keményebb ranked meccsekbe, míg a ranked játékosait arra, hogy néha ugorjanak át egy-egy casual mérkőzésre, ahol felszabadultabban játszhatnak a rangsorban elfoglalt helyük elvesztésének kockázata nélkül.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. nedcoleman
2015.12.15. 17:47
Khmmm,,, jelen állás szerint most is alapból ki lehet még az iránytűt is kapcsolni a HUD-ból és még a töltényszámlálót is az optionsben...
Tudom ezt azért, mert a HUD teljes kikapcsolásával játszom... Szóval ez a kép simán egy mostani verzióból való (is lehet)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. tomchee
2015.12.15. 18:54
Legrealisztikusabb HC mod, a CoDban van.... ami ha oda pörkölnek neked 200 m-ről smg vel, és ha a golyó véletlen súrolja a bal lábad ujját halott vagy... ?
Akkor már inkább copyzzák azt ami anno az első Ghost Reconban (és állítólag most az ArmA-ban is van). Ellövik a ballábadat: lassúlsz stb..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. noPublicFG
2015.12.15. 23:57
A BF4-ben ezt valahogy könnyen megoldották, akkor Ubiék miért teketóriáznak ezzel annyit?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. magerg
2015.12.16. 08:20
Ötlethiányban szenvedő fejlesztők talán megnézhetnék az Insurgency-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. martinair noPub...
2015.12.16. 09:12
Ha csak egy év múlva adják ki, akkor rá lehet fogni, hogy milyen komoly fejlesztés volt, illetve ami még fontosabb, újra lehet érte PÉNZT KÉRNI...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. bPatrik noPub...
2015.12.16. 10:13
könnyen és szarul. nem sokan játszanak hc-t bf-ben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. InGen
2015.12.16. 12:07
A kép nem reprezentatív, csak egy random screenshot, ne zavarjon meg senkit
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lgato3654 noPub...
2015.12.16. 16:34
Bf4-ben van hc mód? Nem is tudtam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nedcoleman InGen
2015.12.16. 18:54
Akkor-köszi a kiigazítást InGen!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!