iPon Hírek

Három indie játékot ad ki a Bandai Namco

Dátum | 2014. 03. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Bandai Namco is felugrott arra a vonatra, amin láthatóan elég sokan utaznak manapság: a kiadó kisebb indie címektől reméli a kevés befektetés - nagy haszon varázslatos kombinációját. Kezdetnek az alábbi három játékról van szó, mindegyik még idén érkezik. A GoD Factory: Wingmen a Nine Dots Studios gyermeke, és egy gyors ütemű, kőkemény űrharcos játékot tisztelhetünk benne, ahol kétszer négyes csapatokba tömörülve kell megsemmisítenünk az ellenfél anyahajóját. Menet közben krediteket gyűjtünk, fejlesztjük a hajónk fegyverzetét és páncélzatát. Mindezt pedig PC, Mac és Linux platformokon.
A második cím a Platformines a Magiko Soft. fejlesztésében. A játék grafikája a 16 bites korszakot idézi, és keverednek benne az RPG valamint a shooter elemek. A játék természetesen a mostanában ismét hódító retro-vonalon igyekszik sikereket elérni. A Platforminesban gyakorlatilag véletlenszerűen generált pályákat deríthetünk fel, melyek tele vannak csapdákkal és ellenfelekkel, meg persze kincsekkel. Főhősünk kezébe új fegyvereket adhatunk, és mindenféle felszerelést aggathatunk rá. A megjelenés Steamen várható március 18-án.
Végül pedig itt van nekünk a Beware Planet Earth!, a Lightmare Studios fejlesztésében, ami gyakorlatilag egy kicsit megbolondított tower defense-játék, Steamre és iOS-re. Feladatunk, hogy a megvédjük a marsi űrhajókat a tehenektől. A játék érdekessége, hogy már két éve megjelent PC-n, most azonban egy felújított, kiegészített verzió érkezik, mely ihletet merít a Valve néhány játékából.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Crytek01
2014.03.06. 11:45
Beware Planet Earth lehetne androidra is!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. s_erno
2014.03.06. 12:22
"Feladatunk, hogy a megvédjük a marsi űrhajókat a tehenektől"

Nem éppen fordítva?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!