iPon Hírek

Három nap alatt elérte célösszegét a Wasteland 3 kampánya

Dátum | 2016. 10. 11.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Kevesebb, mint három nap kellett ahhoz, hogy a Wasteland 3 Fig-kampányában összegyűjtött pénz összege elérje a kitűzött 2,75 millió dollárt. Ennek legnagyobb része, 2,1 millió dollár befektetés formájában érkezett (a Fig specialitása, hogy támogatás mellett befektetni is lehet a projektekbe, természetesen jóval nagyobb összegekkel), a támogatások 603 ezer dollárra rúgnak. Eddig. A Wasteland 2 egyébként két nap alatt hozta a kitűzött célt, igaz, csak 900 ezer dollár volt ez akkoriban, a harmadik epizód pedig csaknem háromszor ennyit szedett máris össze, pedig még majdnem egy hónap hátravan a kampányból. Az előző rész 2,93 millió dollárral zárt, ennél teljesen biztosan jóval többet kalapoznak össze most.
Az alapcél elérésével megnyílt az út a kiterjesztett célok felé. Az inXile egyelőre az első hármat fedte fel. 2,85 millió dollárnál jön a 37 Pieces of Flair, ezzel további testreszabhatósági lehetőségeket kap karakterünk, köztük olyanokat is, mint a többféle testtípus, arc, hajstílus, valamint a modelleken látszanak majd az olyan felvett felszerelési tárgyak, mint az ásók, távcsövek és egyebek. 3 milliónál a Car Companion (Codename: Morningstar) aktiválódik, ez egy beszélő autó lesz, aki elkísér utunkon (helló, K.I.T.T!). Morningstar a Reagan elnök szolgálatára készített MI, utazás és harc közben is segít majd minket, valamint jól időzített tanácsokat osztogat a politikai ellenfelek eltüntetésére vonatkozóan. 3,1 millió dollárnál jön az átalakítható Ranger Squad Insignia, mely a bázisunkon, zászlókon és más helyeken jelzi majd csapatunkat. A Figen kívül az inXile lehetővé tette a paypalos támogatást is a CrowdOx oldalán keresztül. Itt hasonló jutalmak járnak, mint az eredeti kampányban, de nyilván nincs befektetési opció. A Wasteland 3 a tervek szerint 2019-ben jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Meteoreso
2016.10.11. 18:08
Engem a videó nem győzött meg
mert körökre osztottságnak nyomát se látom se négyzetrács de azért várom.
Rossz nem lehet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.10.11. 18:21
Szerintem se jó a video, max grafikát lehet vele demózni egy kicsit. De gondolom valamit ki kellett tolni a kampány elejére, hogy jöjjenek a támogatók.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!