iPon Hírek

Hasfelmetsző Jack játék készül

Dátum | 2009. 10. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Jack the RipperAz Electronic Arts alá tartozó Visceral Games fejlesztőcsapata a brit sorozatgyilkosról, Hasfelmetsző Jackről szóló játékon dolgozik. Ők a felelősek a Dead Space-ért és a Dante's Infernoért is.

Az információra "EA közeli forrásokból" tett szert a Los Angeles Times. Az újság jelentése szerint a "Jack the Ripper" mellett a stúdiónak van még egy be nem jelentett projektje is. A kreatív főnöke mindkét játéknak Glen Schofield lesz, a gyártásvezető pedig Michael Condrey, a szokásos felállásban, ahogy az Activision Blizzardnál is voltak előtte.

Aki nem ismerné Hasfelmetsző Jack sztoriját, annak dióhéjban összefoglalva annyit mondhatunk, hogy egy brit sorozatgyilkos volt, aki számos prostituáltat ölt meg 1888 augusztusa és novembere közt Londonban.

A Dante's Inferno után nem meglepő, hogy ezt a történetet is átírják egy kissé, no de ennyire?! Ebben az interpretációban a legendás gyilkos hősként fog szerepelni. Örömlányok kibelezése helyett ártatlanokat fog megmenteni démonoktól és vámpíroktól nem éppen átlagos fegyvertárral felruházva. A 19. századi rémtörténet rajongóinak most bizonyára feláll a szőr a hátán, de ki tudja, Dante Isteni Színjátékának "megrontása" után talán ez is jól sül majd el.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. LavX
2009.10.07. 15:52
VISSZA A HIRHEZ

Háát én már úgy állok az EA által kiadott játékokhoz, hogy nem fog leesni tőle az állam. Valószínüleg itt is az lesz, hogy gyenge grafika, optimalizálatlanság és rövid játékmenet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. axe
2009.10.07. 18:03
EA = pocsék játékok (tisztelet 2006-7-ig akkor még izgalmas hoszú és időtálló játékok jöttek)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!