iPon Hírek

Hasznos iPad kiegészítő a Logitech műhelyéből

Dátum | 2012. 04. 19.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Logitech egy újabb, kifejezetten az iPad család tagjaihoz kifejlesztett kiegészítőt mutatott be, amely a második és harmadik generációs iPad-ekhez is passzol. A Logitech Ultrathin Keyboard Cover névre keresztelt újdonság különlegessége abban rejlik, hogy nem csak billentyűzetként, hanem kijelzővédőként is funkcionál, így rendkívül hasznos kiegészítő lehet az iPad tulajdonosok számára.


Az ötletes kiegészítő segítségével kényelmesen gépelhetünk, ha szükséges, utazás közben pedig biztonságban tudhatjuk az iPad kijelzőjét, hiszen a vékony alumínium borítással rendelkező Ultrathin Keyboard Cover hatékonyan megvédi. Igaz, hogy a kiegészítőtől néhány grammal nehezebbé válik az adott iPad, de ezt a kellemetlenséget érdemes elviselni.


Az Ultrathin Keyboard Cover hátoldala tetszetős alumíniumborítással bír, a billentyűzet pedig zongoralakk-fekete festést kapott. Az akkumulátoros billentyűzet Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a második vagy harmadik generációs iPad-del, és a kényelmes használat érdekében egyfajta tartóként is funkcionál, így gépelés közben az iPad úgy használható, mint ha az egy pici noteszgép lenne. Ha befejeztük a gépelést, a kiegészítőt az iPad kijelzője elé rögzíthetjük – ebben a mágneses rögzítő elemek segítenek, amelyek a kijelzőre tapasztják a terméket. Ebben a helyzetben az Ultrathin Keyboard Cover úgy viselkedik, mint a Smart Cover borítások: ahogy a kijelzőre rakjuk a szerkezetet, az iPad automatikusan készenléti állapotba vált, majd a kijelzővédő levételekor felébred és azonnal használhatóvá válik.


Maga a billentyűzet egyébként napi kétórányi használat mellett hat hónapon át képes akkumulátorról üzemelni, azaz sokáig bírja töltés nélkül. A gyártó a termékhez egy micro-USB 2.0-s kábelt is mellékel, amellyel hatékonyan és egyszerűen tölthetjük a billentyűzet beépített akkumulátorát. A billentyűk között egyébként funkcióbillentyűket is találunk, amelyek egyszerűbbé teszik a navigációt, így a mindennapi teendők elvégzését is.

A gyártó hivatalos közleményében azt is megerősítette, hogy Logitech Keyboard Case for iPad 2 és Logitech Tablet Keyboard for iPad névre keresztelt kiegészítői nem csak az iPad 2-vel, hanem a friss, harmadik generációs iPad-del is kompatibilisek, ami jó hír.


A Logitech ötletes kiegészítője várhatóan még ebben a hónapban megjelenik Európában és az Amerikai Egyesült Államok területén. Az Ultrathin Keyboard Cover 99,99 dolláros ajánlott végfelhasználói áron lesz elérhető. 

A 3 év garanciával érkező termék kishazánkban már előrendelhető, méghozzá 32990 forintos áron.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. atti2010
2012.04.19. 11:41
Jól néz ki de senki nem veszi észre hogy lassan a laptopokhoz térnek vissza, kíváncsi vagyok mikor veszik észre az emberek hogy a tablettel megint rájuk sóztak egy haszontalan kütyüt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. csigabigaf
2012.04.19. 11:50
", a billentyűzet pedig zongoralakk-fekete festést kapott"

CSillagos ötös hülyeségböl a Logi, nemtudok mit mondani arra hogy egy billentyűzetetre ezt a felületet tették...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. petXYZW atti2...
2012.04.19. 12:35
"senki nem veszi észre hogy lassan a laptopokhoz térnek vissza"

Gondolom a laptopok képernyője is levehető és önállóan működőképes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. LGx
2012.04.19. 13:32
hasznos dolog a tablet, persze megvan annak is a célközönsége.
amit kerestem és feladtam: windowsos tablet olcsón, amin van lan csatlakozó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mzso
2012.04.19. 16:36
Én eleve nem is csináltam volna mást csak átalakíthatót...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. malvoisen
2012.04.20. 02:10
@ Mikrobi:

Biztosan, a Logitech-nél egyetlen mérnököt sem engedtek a tervek közelébe... Amúgy egy asztali PC-t is le lehet rúgni, ha már kötözködni akarunk. Vagy éppen érteni hozzá.

Más márkától már láttam ilyet élőben. Megáll az iPad, nyomogatható. Más kérdés, hogy nem feltétlenül desktop/notebook helyettesítőként kell gondolni egy tabletre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Mix-r
2012.06.14. 00:21
Itt az iPon-n is kapható lesz?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!