iPon Hírek

Hasznos újítással jön az AIDA64 friss kiadása

Dátum | 2014. 07. 30.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A FinalWire szoftverműhelyében elkészült a népszerű rendszerdiagnosztikai, rendszerinformációs és tesztprogram, az AIDA64 legújabb kiadása, amely immár a 4.60-as verziószámot viseli.
Az szoftver mostantól többféle külső kijelzőt is felismer majd, legyen szó alfanumerikus, monokróm vagy éppen színes panellel dolgozó megoldásról. Ezekre az AIDA64 közvetlenül tudja továbbítani a különböző hőmérsékleteket, feszültségeket és a ventilátorok aktuális fordulatszámát, vagy amit szeretnénk, minden csak a beállításainkon múlik. A júliusi frissítés a legújabb és a jövőben érkező CPU és GPU technológiák támogatását is megkapta, sőt, a legújabb adattároló egységek támogatásával is fel lett vértezve. A legfontosabb változásokról az alábbi felsorolás ad pontosabb képet. - Támogatás a következő LCD és VFD kijelzőkhöz: Abacom (ExpertProfi), AlphaCool, Digital Devices, LCD2USB, Mad Catz Venom, Matrix Orbital LK, Matrix Orbital GLK, Matrix Orbital GX, nMedia Pro-LCD, Pertelian X2040, SDC Megtron, SoundGraph iMon VFD, VL System LIS, VL System LIS 2 - Fejlett támogatás a monokróm LCD panelekhez - SMTP SSL támogatás - Az XSL fájlok kezelése javult - OpenGL ES 3.1 támogatás - Átdolgozott Direct3D Compute Shader eszköz felsorolás - Plextor M6M, Plextor M6S, Samsung 845DC EVO és Samsun 845 DC Pro SSD támogatás - GPU adatok a Mobil AMD Radeon R9-es sorozat tagjaihoz, illetve a FirePro W8100-hoz - GPU adatok az Nvidia GeForce GT 730-hoz és a Quadro K2200M-hez Az AIDA64 új verziója mától elérhető kereskedelmi forgalomban, de emellett próbaverziós kiadás formájában is hozzáférhetünk. A próbaverzió 30 napos időkeretben működik, ahogy az lenni szokott. Az AIDA64 4.60-as kiadását innen lehet beszerezni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. pdx06
2014.07.31. 16:53
Akár Everest, akár Aida nekem nem nyújt újat egyik verzió sem. Maximum új gép építése után használom amikor összegezve látok mindent de aztán soha többet nem nyúlok hozzá. Komolyabb vérfrissítés kéne a szoftverre, kompaktabb kinézettel ami tűrhetőbb lenne ha esetleg windowssal együtt akarom indítani, tehát nem jelenne meg a tálcán a hatalmas ikonja induláskor, hanem csak egy minialkalmazás formában láthatóak lennének a fontosabb adatok egy oldalsávban. Ez most is megoldható, de nem az igazi sem külalakban, sem megvalósításban. A CPU tesztnél pedig nem tudom hogy a számok mit akarnak jelenteni. Nincs semmi mértékegység vagy ilyesmi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!