iPon Hírek

Hat új LCD monitor az ASUS kínálatában

Dátum | 2010. 11. 07.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az ASUS hat új VE sorozatú LCD monitorral bővítette termékpalettáját, amelyek közül néhány már meg is vásárolható. A friss megjelenítők között két darab 20 colos példányt, a VE208D-t és a VE208N-et, két darab 21,5 hüvelykes képátlójú LCD monitort, azaz a VE228H-t és VE228T-t, valamint két darab 23,6 colos újdonságot találunk, utóbbiak a VE247H és VE248H típusjelzéseket viselik.


Mind a hat monitor esetében közös tulajdonság, hogy TN típusú LCD panelre alapoznak és ledes háttérvilágítást tartalmaznak. A dinamikus kontrasztarány értéke tízmillió az egyhez, a képminőségről pedig a gyártó saját fejlesztésű Splendid névre keresztelt képminőség-javító eljárása gondoskodik. A termékek részletes specifikációit ezúttal táblázatba foglaltuk, az ajánlott végfelhasználói árukkal együtt, hogy könnyebb legyen kiigazodni a rengeteg adat között. íme a táblázat:


Az újdonságok közül öt modell szállítása már megkezdődött, amit alátámaszt az is, hogy ezt az öt modellt már több helyen is láttuk a különböző árlistákon. A hatodik LCD monitor, azaz a VE247H majd csak később, várhatóan a hónap végétől kezdve tűnhet fel az üzletek polcain.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!