iPon Hírek

Hat új SF X Tekken karaktert mutattak be

Dátum | 2011. 04. 13.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Capcomnál nem unatkoznak az biztos, az utóbbi napokban csak úgy röpködtek a bejelentések. Tegnap az eddigieken felül bemutattak még hat új karaktert is a készülő Street Fighter X Tekken játékukból. Ken, Guile és Abel a Street Fighteres oldalt erősíti majd, King, Marduk és Bob pedig a Tekken zászlaja alatt száll harcba. Ők hatan csatlakoznak az eddig bejelentett Ryu, Chun-Li, Kazuya és Nina Williams mellé.

Mivel a Street Fighter X Tekken a Capcom gyereke, így inkább a saját címükhöz fog közelebb állni, míg a Namco által bejegyzett Tekken X Street Fighter inkább a Tekken felé hajlik majd stílusában. Érdekes versengés lesz a két cég között, hogy a rajongók melyik változatot szeretik majd jobban. A Capcomé például 2D-s lesz, mint a Street Fighterek, míg a Namcoéban majd mozoghatunk a térben is. Ezen felül viszont mindkét cég a maximális tisztelettel és maximalizmussal kezeli a másik karaktereit, így az SF X Tekkenben feltűnnek Kazuya leghíresebb kombói is, így aki már álmából felverve is tudja őket, az itt is megtalálja a számítását.

További infókat mindkét cég az E3-ra ígért, addig be kell érjük a lenti trailerrel. Az E3-on kiderül majd az is, hogy ki lesz Chun-Li vagy Bob tematikus párja. Mindkét játékot jövőre várjuk, nagy meccs lesz.

 
Filmes trailer


Karakterbemutató in-game trailer
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Ipadnak
2011.04.13. 11:13
Látom Capcom pörög mint a villanyóra... Biztosan nem lesz PC-re, de mégis, a földrengés miatt kiadhatnák a nagyobb profitért, akár később.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. exec79
2011.04.13. 11:26
hát ha másért eddig nem vett az ember ps3-t akkor most elgondolkozik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. iroh
2011.04.13. 16:00
nagyon állat lesz és lesz pc-n is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. iponnorbi
2011.04.13. 19:32
nem vagyok oda érte de PC miatt egy próbára biztos benevezek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. patrik2991
2011.04.13. 21:42
Street Fightert nem szeretem, már csak ezért is kell 1 tekkenes verzió, hogy szétverjem a karaktereiket
Honnan szeditek hogy lesz pc-re?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Ipadnak
2011.04.14. 17:18
Ja igen, ezért nem kell majd PS3-at venni, lesz PC-n is. Első Tekken PC-n de még ez is csak a karaktergrafikákban nyilvánul majd meg LOL.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!