iPon Hírek

Hatalmas FFXIV frissítés érkezett

Dátum | 2011. 10. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Megjött beígért frissítés a már-már tragikus startot megélt Final Fantasy MMO-hoz. A változások listája kilométer hosszú, így nem is illesztjük be teljes egészében hírünkbe. Az 1.9-es tapasz tartalmaz jó néhány küldetést, kazamatát és új szörnyet is hoz, így nem csak a játékot finomítják, de új tartalom is jár a kitartó FF rajongóknak.

Mostantól bérelhettek chocobo madarat egyszeri utazásra (10 percre) vagy vehettek egy saját tollast, hogy gyorsabban közlekedjetek a környéken. Ha úgy tetszik léghajóra is pattanhattok bármikor, ezek Eorzea városai közt közlekednek (a jegy ára a szintetektől függ). Lényeg, hogy az utazást megkönnyítették.


Számos hibát javítottak, igazítottak a játékegyensúlyon, tehát optimalizálták a szerencsétlen játékot ahol érték. :) Sajnos erre szükség is volt, hisz a játék sajnos borzasztó volt az indításkor, még ingyenes MMO-nak is gyenge lett volna, nemhogy fizetősnek. Mint tudjátok éppen ezért el is engedték a havidíjat és teljes felújítást ígértek az elégedetlenkedő játékosoknak. Ki tudja, ezzel a "tapasszal" - ha lehet egyáltalán egy ekkora pakkot patch-nek nevezni -, talán elindultak a helyes úton.

A teljes leíráshoz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Qouzey
2011.10.08. 11:52
Hát anno hasonló cipőben járt az Age of Conan-is, és sokan tudják milyen vége lett. Hát remélhetőleg lábra áll ez is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. RCAy1ZSpT5
2011.10.09. 11:09
1. Nem találok sehol online vásárlási lehetőséget.
2. A hivatalos oldalon 0% infó, 100% promo.
3. Játszható egyáltalán nálunk?

Valami információs linket ha valaki tud, kérem ossza meg.
Szeretném kipróbálni, de mindössze goldsellereknél látom a játékot, card meg sehol sincs.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Huma
2011.10.10. 08:46
Saturnban és hasonló helyeken lehet venni, pont múlt héten láttam, budget kategória.

Sajnos igaz, hogy a Square eléggé 0 infót ad a gamehez. Én anno a bétát láttam ami bár gyönyörű volt, olyan játékbeli (MMO-technikai) problémák voltak vele, hogy elég élvezhetetlen volt. Ráadásnak a bétateszeterk véleménye nem szmitott sehol, csak a square saját bétateszetreié.. Ott én le is tettem a lantot, hogy majd akkor a saját embereik meg is veszik, én nem fogom..

Igen játszható itthon is. De érdekes módon én nem emléxem arra hogy eltörölték volna a havidijjat, ami 14 ojró asszem vagy ilyesmi.. Gondolom dombornyomott kártyával vagy paypallal lehet fizetni. A dobozon még annyi sem volt, hogy ingyen 30 nap járna hozzá'

A Conan meg éli virágkorát. nem milliós MMO, de (hybrid) free to play, és az a pár szerver ami van azok jól tömve vannak játékosokkal. Egyike a legigényesebb MMOknak ami jelenleg fut, csakhát tényleg benézték a startok (hozzáteszem NEM a fejlesztők hibájából, a kiadó akarta mindenképpen kinyomni)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. whiteseed
2011.10.10. 18:55
Nekem megvan. Kemény 5 EUR-ért vettem egy raktársöprésen. Most sem árúlják sokkal drágábban.
Igen, nincs havidíj, játszható tőlünk kb indulás óta. (Legalább is én ingyen játszanám ha lenne mit.)

Viszont minden szerver Japánban van. Nincsen dedikált englis szerver sem. Beépítettek egy fordítót, amit lehetne használni, csak nem azért kéne a dedikált szerver hogy megértsük egymást hanem a 10+ óra időkülönbség miatt...

A játék updatere torrent alapú lenne, sosem láttam még ilyen rosszat (igen, Japánból nem fog seedelni senki). Az ember jobban jár, ha külső klienst használ, majd a letöltött fájlokat bemásolja az updaterbe.

A grafika és a világ szépnek szép. Csak üres.
Az egész game egy nagy grindfest, aminek a végét sem látod. A célzás pocsék, a harcrendszer unalmas és lassú. Hihetetlen számomra, hogy nem lehet ugrani a karakterrel, ami nagyon idegesítő az agyontagolt táj miatt.

Hiába kalapálják jobbról balról, dicséretes, de alapjaiban kéne átgondolni mindent. Fizetősként semmi esélye, még az olyan FF fanok is otthagyták mint én.
Chocobó is jó, de drága (És bekerült gyak 1 évvel a megjelenés után lol. A világ meg iszonyat nagy ingyenes teleport/mount nélkül) Már egy éve vacakolnak vele és csigaként haladnak.

Mondjuk a mostani upgrade-t nem néztem meg jobban, felpattantam egy madár hátára és végigszáguldottam a környéken és már léptem is ki.

Online vásárlással max squareék foglalkoznak, dobozost rengeteg üzletben találsz pl itt
http://www.thehut.com/games/platforms/pc/final-fantasy-xiv/10195758.html
(azóta felemelték az árát, csak tudnám minek, de anno lol volt látni, hogy a 40 EUR gamet 5-ért megkaptad 2 hónappal a megjelenés után )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!