iPon Hírek

Hatalmas tárhely aprócska kártyákon

Dátum | 2007. 09. 05.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Ezúttal az A-Data Technology gondoskodott róla, hogy memóriakártyák terén is még több hely álljon rendelkezésünkre - mégpedig a 8GB Super SDHC Duo, a 16GB Turbo SDHC Class 6 és a 32GB Speedy Compact Flash nevezetu alkotásaival, amelyek révén a cég maximálisan igyekszik kiszolgálni a különbözo fogyasztói eszközök egyre csak növekvo tárhely-igényeit. Tekintve, hogy jelenleg ezek egyben a legnagyobb kapacitású memóriakártyák is a piacon, eléggé sikeresnek is nevezhetjük az ezirányú törekvéseiket; ezek a kártyák ugyanis lényegében megduplázzák a piacon eddig elérheto kártya-tárhelyeket, így most már mindenki nyugodtan fényképezhet majd abban a boldog tudatban, hogy nem fog egyhamar elfogyni a "film".

De persze nem csak a fényképezogépeké a világ: az A-Data kártyái ugyanilyen remekül használhatóak digitális videókamerákhoz, PDA-khoz, MP3-lejátszókhoz és bármi máshoz is, amihez csak kell.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.05. 10:00
vissza a hírhez

Ezúttal az A-Data Technology gondoskodott róla, hogy memóriakártyák terén is még több hely álljon rendelkezésünkre - mégpedig a 8GB Super SDHC Duo, a 16GB Turbo SDHC Class 6 és a 32GB ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!