iPon Hírek

Hawken élőszereplős sorozat

Dátum | 2012. 07. 31.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mint tudjátok, a Hawken egy free-to-play mechás shooter lesz, melynek fejlesztője az Adhesive Games. A játék körül már kezd egész rendes felhajtás alakulni, még egy webszéria is kerekedett, mely mögött a DJ2 és a Warner Premier áll. Valahogy úgy írták le, mint a "Rómeó és Júlia találkozását a District 9-nal".
 
Dmitri M. Johnson a legutóbbi interjújában megerősítette, hogy a sorozat 2013-ban indul el, online. Arról is elejtett pár szót, hogy hogyan kapták meg a jogokat. "Azt hittem, hogy már valaki rég elcsípte, mert hatalmas volt. Nagy nevek mentek utána, első osztályú rendezők és nagymenő ügynökségek."
 
Johnson csapata azt követően nyert, hogy eltöltött némi időt az Adhesive Games-szel. A kreatív főnök Dan Jevon az alapsztoriból is elárult néhány részletet. Két pilótáról fog szólni rivális frakciókból, akik egy nano-vírussal fertőzött bolygón csatáznak majd egymással. Egy olyan eseménynek lesznek majd tanúi, ami arra enged következtetni, hogy ez a nano-vírus több mint, aminek első hallásra gondolnánk. Innentől fogva a hajsza arról szól, hogy kinek sikerül előbb fényt deríteni a vírus származására és céljára, mielőtt még kiírtja egymást a két klán egy végső csatában."

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. 0rigami
2012.07.31. 16:36
Zsééér!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. asdsa
2012.07.31. 17:20
Jee *üzss* *üzss* *beng beng* *ts*
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!