iPon Hírek

Hazard Ops - Ingyen kipróbálható a Gears of War beütésű lövölde

Dátum | 2014. 06. 26.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

A Hazard Ops című lövölde fejlesztőinek jócskán elgurulhatott a gyógyszere, játékukba ugyanis szinte mindenféle fajtájú és szagú ellenfelet megpróbáltak belepasszírozni, amit csak elképzelhetünk (illetve elképzelni sem tudnánk) egy esetleges apokalipszis során: zombik, szörnyek, robotok, mutánsok, múmiák, idegenek, démonok, spontán robbanó zombi kutyák (!), még nagyobb robotok, rakétával felszerelt dinoszauruszok és szellemek támadnak ránk és csapattársainkra ebben a Gears of War-ra hajazó külsőnézetes, fedezékhasználós mókában. Egy ilyen beteg alapkoncepció mellé már történetre sincs szükségünk ahhoz, hogy ki akarjuk próbálni, de egy pár sorosban azért tájékoztattak minket a készítők, miről is van szó: a 21. század hajnalán rémálmaink sötét figurái megelevenednek és pusztításba kezdenek az egész világon. Az ICF (International Coalition Forces) nevű szervezet pedig felbérel minket, hogy megállítsuk a rosszakat. Nincs túlbonyolítva a dolog, de nem is ez a lényeg, hanem maga a játékmenet. Összesen nyolc (Survival, Massive Survival, Assault, Massive Assault, Extermination OPS, Assault OPS, Elimination, Team Deathmatch) játékmódban tehetjük próbára képességeinket más hús-vér játékosok oldalán, illetve ellen. No de nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg a saját szemetekkel, miről van szó:
És hogy miért pont most adunk hírt erről az őrületes játékról? Azért, mert rengeteg ingyenes zárt béta kulcsot osztottak ki a készítők, úgyhogy szólunk, hogy Ti se maradjatok ki a jóból. A legegyszerűbb, ha ellátogattok erre az oldalra, beírjátok a captcha-kódot, majd e-mail címeteket, nem sokkal később pedig a fiókotokban landol egy levél, amiben csak rá kell kattannotok az érvényesítő linkre. Miután ez is megvolt, már meg is van a béta kódotok, amit a Hazard Ops oldalára való regisztráció után aktiválhattok. Végül le kell töltenetek a klienst, aztán csak belépni a játékba, és játszani - nálam minden működött elsőre. Ha sikerült, bátran osszátok meg velünk tapasztalataitokat!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. noPublicFG
2014.06.26. 21:32
Hétvégén neki-leselkedem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Ashface
2014.06.27. 08:01
Annyira beléptem, hogy a zsoldosomat lekreáljam.

A hangok úgy ahogy rendben vannak, kb. 4 féléből választhatunk. Van egy tucat választási lehetőség arc fajtából, választhatunk bőrszínt is és megváltoztathatjuk az öltözékünket is a felsőruházat-nadrág-kesztyű-bakancs vonalon, alapjáraton 2 féle gúnyából választva.

Amin negatívan meglepődtem, hogy nincs rendes katona, vagy rövidre nyírt séró, szinte csak ilyen idióta Bieber bucik közül lehet válogatni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. regener
2014.06.27. 11:13


Köszi reCaptcha
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. sensorprim...
2014.06.27. 11:49
azt írta 811 kulcs maradt siessetek

és F2p felíratott láttam egy videóban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. szacsee24
2014.06.29. 18:17
Asszem a ZMR-nek lesz beleszólása. Full copy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sensorprim... szacs...
2014.06.30. 18:54
3 néven fut a játék kontinensek szerint
valószinü mögöttük ugyan az a cég van
oroszoknál: Blackfire
EU: hazard ops
NA: ZMR
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!