iPon Hírek

Headset és fejhallgató egyben - igény szerint

Dátum | 2007. 09. 11.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Ritkán kerül olyan újdonság a Bluetooth headsetek amúgy is igencsak túlzsúfolt piacára, ami valóban igazán hiánypótlónak tekinthető, vagy tényleg ötletes újdonságot tudna felmutatni - de a jelek szerint a Plantronicsnak most mégis sikerült egy ilyen alkotással előrukkolniuk.

Ez pedig nem más, mint a meglehetősen minimalista, de annál hatékonyabb Voyager 855 nevezetű headset-fejhallgató hibrid. Első pillantásra valóban nem tűnik többnek egy közönséges headsetnél, viszont a fülhallgatóval ellátott, csatlakoztatható/leválasztható kábelnek köszönhetően a 855-ös A2DP-kompatibilis fejhallgatóként is használható, és így remek választásnak bizonyuhlat mindazok számára, akik szeretnének megszabadulni a különböző régimódi, otromba fejhallgatóiktól.

Mi több, még AVRCP profilt is rendelkezésünkre bocsát az eszköz, így tényleg egyetlen egy hátránya marad csak, ami pedig nem más, mint az ára - ez ugyanis úgy $200 körül (kb. 37.000 Ft) várható, a hónap vége felé (bár $80-$150 közti árakról is hallani híreket (kb. 14.800 és 27.750 Ft)).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2007.09.11. 13:00
Ritkán kerül olyan újdonság a Bluetooth headsetek amúgy is igencsak túlzsúfolt piacára, ami valóban igazán hiánypótlónak tekinthető, vagy tényleg ötletes újdonságot tudna felmutatni ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2007.09.11. 13:01
Planték csinálják a legjobb BT-s füleseket, már kiszúrtam tőlük egyet ^^
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!