iPon Hírek

Hearthstone kiegészítő több mint 100 új lappal

Dátum | 2014. 10. 01.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Blizzard bejelentette, hogy a Hearthstone következő kiegészítőjével több mint 100 új kártya érkezik. Jason Chayes, a játék produkciós rendezője a Polygonnak adott interjújában elmondta, hogy a következő frissítés lesz az első kiegészítőjük, amelyben rengeteg új lap érkezik majd. Chayes elmondta, hogy a Blizzard nagyon nagy figyelmet fordít arra, hogy megfelelő tempóban adagolja a tartalmakat, ami igen fontos egy ilyen folyamatosan fejlődő játék esetébe. "Valóban meg akarunk róla győződni, hogy a tempó megfelelő nem csak a veterán Hearthstone játékosok, de a kezdők számára is." Chayes elégedett volt azzal, hogy a Curse of Naxxramas szóló kiegészítőt heti csomagokban adagolták, és nem egyben adták ki, így az emberek is hosszabb ideig beszéltek róla. "Az volt az elképzelésünk, hogy az egész egy egy hónapig tartó ünnep lesz, és tényleg nagyszerűen bevált a dolog." Chayes elmondta, hogy a Blizzard több olyan kiegészítő kiadásán gondolkozik, amelyek szóló tartalmakat és új játékmódokat hoznak a Hearthstone-ba, de egyelőre ez még csak a hosszú távú terveik között szerepel: "Van egy ötletünk a játék bővítésére, amelyben új módok lennének, és a játékosok többféleképpen játszhatnának, de ez még nem a közeljövőre vonatkozik. Kicsivel későbbre tervezzük, mert egyelőre a jelenlegi játékmódokat akarjuk népszerűsíteni."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. dRGizmo
2014.10.01. 11:30
2v2-es meccsek jok lennenek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Bzsolt
2014.10.01. 12:24
Veterán Hearthstone játékosok lol
Ha már évek óta futna a játék, akkor lehetne ilyenről beszélni, de így nagyon vicces. És persze, hogy fontos most a Hearthstone, mivel nincs titán, ettől várják a nagy pénzt, ami valszeg meg is lesz, mivel abszolut casual játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. dbelam Bzsol...
2014.10.01. 17:49
A "veteránnal" én is abszolút egyetértek

Amúgy meg a hír a "ki hitte volna" kategória. Majd a kiegészítő után kiderül, hogy "hát sajnos az eddig elkészült paklikra van egy-egy olyan kártya, ami egymagában üti a taktikát, de sebaj, csupán $3.99 darabja" illetve majd félévente újra és újra eljátsszák. Nem értem, hogy az emberek miért nem tanulnak a harmincmillió gyűjtögetős kártyajáték történetéből...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. myckie2
2014.10.01. 20:12
Yu-Gi-Oh?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. BReal
2014.10.02. 09:47
Érdekes, nekem úgy van meg a lapok nagy része, hogy egy centet nem fizettem érte. És nem 0-24-ben tolom...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.10.02. 09:48
A pénzt ettől várják? Nem, a pénzt a WoD-ból várják, és a jövőben a Starcraft új kiegészítőjétől... HS-től várni a pénzt. LOL
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Benibubu99... dbela...
2014.10.02. 09:59
Latszik, hogy nem jatszol HSt... a jatekban minden megszerezheto goldbol(jatekbol ingyen), de aki nem akar sok idot eltolteni az megveszi penzert. A megszerzett lapoknak csak rankeden van jelentosege, arenaban random 3 hosbol es 90lapbol kell valasztani (ami full random). Ergo ennek a 100 lapnak ladderezesben lesz haszna. Akinek megvan most a lapok jo resze, vagy esetleg mind az mar most gyujti a goldot, hogy amikor indul a kieg bonthasson 20-25 vagy akarmennyi packot egybol, ingyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. dbelam Benib...
2014.10.02. 17:37
"a jatekban minden megszerezheto goldbol(jatekbol ingyen), de aki nem akar sok idot eltolteni az megveszi penzert"

Látod, te magad is meg tudod találni a választ
Tudod, free2play. Csak ha nem akarsz millió órákat játszani akkor pár dollárka igazán semmiség. Valódi kártyás játékra is mennyi pénzt dobnak ki az emberek (mondom én x év HKK után)

Vannak, akik ilyenekben mérik az e-péniszük. TF2-ben is mennyi pénzt áldoznak egy szaros fejfedőre, csizmára, darab rongyra, csak hogy másképp nézhess ki. Pár centtől kezdődik egészen durva összegekig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Mark29
2014.10.02. 20:59
dbelam hetente 3-4 órát játszok vele max de megvan minden lap amire szükségem van 1-2 legendary nincs meg de ha kellenének rég lecraftoltam volna őket , nem kell millió órát játszani , aki meg fizet az azért csinálja mert streamel és bejön neki a pénz , főleg golden lapokra kell pénz ha gyorsan akarod őket beszerezni de ezeknek semmi hasznuk
btw ezek is random jönnek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. dbelam Mark2...
2014.10.03. 12:49
Én még annyit se játszom TF2-vel, mégis szintén megvan mindenem.

De akkor is elgondolkodtató, hogy az a Blizzard, aki ha nem keres rajta csilliárdokat akkor nem csinálja, mégis nyomja?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Benibubu99... dbela...
2014.10.03. 14:54
Senki nem mondta, hogy a Blizzardnak nem éri meg. Az egész HS kb 3 programozó munkájából indult most már valószínűleg többen foglalkoznak a dologgal. 20milliónál többen próbálták már ki a játékot, és a nagy számok törvénye alapján biztos sokan, sokat is költöttek. A Titan lelövésének egyik oka pont a HS lehet. Rájöttek, hogy felesleges több milliót ölni egy játékba, ami viszonylag kis közösséghez fog eljutni. Sokkal kifizetődőbb kis projektek fenntartása, amelyek sok emberhez eljuthatnak. Amikor elindult a Curse of Naxxramas, egyszerűen nem bírták a terhelést a szerverek, akkora volt az érdeklődés. Itt is a contentet bárki kipróbálhatta 700 aranyért cserébe (kb 1 hét a napi questekkel meg némi extra játékkal) ,vagy megvehette pénzért. Az meg, hogy megéri a következő tartalmakból látszik, illetve abból ,hogy egyre több versenyt rendeznek, hogy népszerűsítsék a játékot.
Bevétel adatokkal még nem találkoztam sehol, de valószínűleg durván profitos lehet(kis költség: kevés programozó, néhány grafikus, 1-2 designer), ha valaki esetleg találkozik bevételi adatokkal linkelhetne egyet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hympyke
2014.10.04. 06:40
30 millió dollárt céloztak meg, szerintem azon rég túl vannak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Meteoreso
2014.10.06. 20:50
Jó játék ez kicsit veri a HKK -t
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!