iPon Hírek

Heavy Rain: Áprilisban jön a Taxidermist

Dátum | 2010. 03. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az első Heavy Rain letölthető tartalom, a 'The Taxidermist' (A Preparátor) április 1-én válik letölthetővé a PS3 tulajdonosok számára, az ára pedig 4,99 dollár lesz. A dátum a hivatalos US PlayStation blogon bukkant fel.

Ahogy azt már korábban is megírtuk, az állatkitömőről szóló első DLC a gyűjtői változat tulajdonosai számára ingyenesen letölthető lesz. (Az előrendelők és az újságiírok korábban hozzájuthattak.) A beígért előtörténet főszereplője Madison Paige, ebben is az Origaimi Gyilkos után nyomoz, de hogy mi vezeti a preparátor házához, meglátjátok, ha letöltöttétek. Lesz benne, izgalom, akció és 5 féle lehetséges befejezés.


Várjuk a következő epizódot! Aki még nem hallott róla, annak eláruljuk, hogy összesen 3 lesz. Az egyik Norman Jaydenről fog szólni, és arról, hogy hogyan vált Triptocaine függővé, a másikban pedig egyenesen az Origami Gyilkos bőrébe bújhatunk majd... Erről többet nem mondhatunk spoiler nélkül, akinek van PlayStation 3-ma és egy kicsit is szereti a krimit, ne hagyja ki a Heavy Raint, elvégre még Peter Molyneux is odavan érte! "Aki szeretne némi iránymutatást, hogy milyen lesz a videójátékok jövője, annak ajánlom, hogy menjen és vegye meg a játékot!" A Fable atyja egyenesen briliánsnak nevezte a Heavy Raint, elmondta, hogy ő nem tudott 90 percnél többet játszani vele, mert az atmoszférája annyira sötét volt és érzelmileg akkora hatást gyakorolt, hogy ennyi idő után kikészítette a dizájner zsenit. (Mi meg nem bírtunk lekattanni róla)

Molyneux felemelte képzeletbeli kalapját a Quantic Dream előtt, amiért forradalmasították a quick-time eventek használatát. "Mi dizájnerek csak nevettünk és azt hittük, hogy a quick time már halott, de a Heavy Rainben fontos része volt a drámának."

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!