iPon Hírek

Heavy Rain európai megjelenési dátum

Dátum | 2010. 01. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony némi huzavona után végre hajlandó volt megerősíteni a Heavy Rain európai megjelenési dátumát a hivatalos PlayStation blogon. Nem meglepő módon a kiskereskedők pont fején találták a szöget, február 26-án jön a játék.

A Heavy Rain egyáltalán nem szorul bemutatásra, sokan már a 2006-os E3 óta rágják a körmüket és várják a megjelenését, a játék igazi húzó név a PS3 exkluzív játékok között. Minden bizonnyal sokan hajaznak a játék gyűjtői változatára, nézzük is meg mit fog tartalmazni.

Az európai Collector's Editionben a játékon és a kézikönyvön kívül lesz még egy kód, amivel letölthetjük Heavy Rain dinamikus XBMC hátteret, a soundtrack albumot és az első DLC-t a PSN-ről. A doboz is szebb, mint a sima változatnak, a rajta lévő esőcseppek 3D hatást keltenek.

A DLC az első lesz az idei évre tervezett két "Krónikából" amit még az E3-on mutattak be. A játékban található egyik főszereplővel, Madison Paige-dzsel egy világtól elvonult állatkitömő után kell majd nyomoznunk. A két tartalom fizetős lesz, a gyűjtői változat tulajdonosai is csak az elsőt kapják meg "ingyen".

A Sony elmondása szerint több ilyen kisebb epizódra is számíthatunk, ezekben megtudhatunk majd bizonyos dolgokat a főszereplők múltjáról.


Gameplay a Chronicle 1-ből:
                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!