iPon Hírek

Heavy Rain GC infók

Dátum | 2009. 08. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A fejlesztő Quantic Dream biztosított minket arról, hogy a Heavy Rain egyáltalán nem olyan, mint a Dragon's Lair. Sokkal több lesz mint egy interaktív film. Ezen kívül elárulták azt is, hogy a játék 10 (!) nyelvre lesz leszinkronizálva és még plusz 6 féle feliratot kapunk hozzá.

A Quantic alapítója, David Cage szabályosan ki volt akadva, mikor felröppentek a pletykák, hogy egy totálisan egyszerű interaktív film lesz a Heavy Rain. "Nem vagyok hülye. Azt hiszitek, hogy azért fejlesztek PlayStation 3-ra, hogy kihozzak egy újabb Dragon's Lairt? Ez teljesen abszurd lenne." - fakadt ki. "Amikor éppen egy akciójelenet van, akkor használunk csak integrált Quick Time Event szekvenciákat" Az idő többi részében a játékos teljes egészében megkapja az irányítást a négy szereplő valamelyike felett. Mi itt az iPonon is illettük már interaktív film megnevezéssel a játékot, töredelmesen bocsánatot kérünk. :) Reméljük, hogy ezzel a helyesbítéssel most már minden félreértés tisztázódott mindenkiben.

No de térjünk is rá inkább a lényegre. Egy GamesCom prezentáció alkalmával Cage bemutatta nekünk az angol változat főszereplőjét, Ethan Mars-ot szinkronizáló Pascal Langdale-t és beszélt nekünk egy kicsit arról, hogy milyen hatalmas munka volt leszinkronozni a rengeteg szerteágazó dialógust és jelenetet. Mint az nem sokkal később kiderült, hogy ha az "összes Ethan Mars-ot" elhozta volna magával, akkor csaknem megtölthették volna az interjúszobát.

A 10 szinkron nyelv tehát angol, japán (csak a japán verzióban lesz benne), francia, német, spanyol, olasz, holland, portugál, orosz és lengyel. A 6 további felirat pedig kínai, koreai, svéd, dán, finn és norvég.

A GC-n bemutatott új videók:

                           


Rengeteg féle megoldás van egy helyzetre:
                          
                          
                                                                                    Választási lehetőségek

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Anyadhatan
2009.08.21. 17:59
VISSZA A HIRHEZ

Még szép, hogy van angol,bár sajnálom, azokat, akik nem tudnak angolul se.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mtrx220
2009.08.21. 19:06
én úgy tudom hogy ez a játék a fahrenheit alapjain nyugszik, ua a cég is készíti.
amint tudjuk a fahrenheit nem igazán passzolt be az interaktiv film kategóriába.

mellesleg egyedül emiatt a játék miatt fontolgatom a ps3 megvételét, nekem ez a cím a legszimpatikusabb az összes közül ( teszek a GT5, GOW3, Uncharted2, stb)
szvsz ez a stuff kb mindent ütni fog amikor kijön.
az egyetlen ami miatt eladási gondjaik lehetnek a fejlesztőknek az az hogy vsz nem lesz egy egyszerű cucc, gondoljunk csak a fahrenheit-re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MassKilla
2009.08.21. 20:54
de mééééééééért csak péesháromra???????
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!