iPon Hírek

Heavy Rain információk

Dátum | 2010. 01. 19.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Nemrég fellőtték a Heavy Rain hivatalos honlapját, és máris egy online játékkal csábítják az érdeklődőket. A „Four days” (négy nap) egy három hetes sorozat lesz: január 26-tól minden héten kedd és péntek között nyomozhatunk majd a gyilkos után (beszélgethetünk emberekkel, nyomokat kereshetünk, döntéseket hozhatunk, stb.). Minden nap lesz pár rejtvény, amit meg kell oldanunk, feladatok amiket el kell végezzünk, némi exkluzív tartalommal megspékelve. A fejlesztők azt ígérték, hogy semmi spoiler nem lesz a játékra nézve, úgyhogy ez senkit se tartson vissza. Jelentkezni az oldalon lehet. Hajrá, a nyomozgatás ezen részéhez még nem kell egy PS3, így akit egy kicsit is vonz a stílus, tegyen egy próbát vele (csak Magyarország nincs a listán, de ez gondolom senkinek sem jelent problémát).

Kaptunk egy szép képet is, csakhogy érezzük a törődést, így mindenki megnézheti, milyen extrák rejtőznek az Európában exkluzív gyűjtői változatban. Nagyon stílusos lett!


Ezen kívül egy interjúban David Cage elárulta, a Quantic Dream vezetője elárulta, hogy nem tervez folytatást.

„Nem akarok egy folytatást készíteni, mert elmeséltem mindent, amit el kellett ezekről a karakterekről és a történetről. Komolyan, már nincs mit mondanom.” Hát, akkor reméljük nagyon jó is lett. A két DLC az előzményekről szól, egy hónap múlva pedig kiderítjük mennyire lett jó a már évek óta várt Heavy Rain.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Zoe01
2010.01.19. 12:05
Nagyon ötletes ez a dolog, én már regeltem is. A honlap alatt halható zene nagyon tetszik, kicsit olyan sejtelmes.

A gyűjtői kiadás meg tényleg nagyon szép lett, csak még sehol sem látom, hogy elő lehetne rendelni.

A folytatásért meg nem bánkódom, a DLC-kkel együtt már úgyis teljes lesz az élmény.


 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!