iPon Hírek

Hellgate: Elhallatszik Ázsiáig a hangunk?

Dátum | 2009. 05. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Jó ideje már annak, hogy a Pokol kapui végleg bezárultak Európa előtt. Az azóta megszűnt Flagship Studios alkotta Hellgate London MMRPG sajnálatos módon nem tudott fennmaradni az online játékipar kemény és könyörtelen hadszínterén. A szerverek 2009 március 31-én leálltak, a játék jogai pedig azóta is nyugodtan pihennek a Namco Bandai pincéjében. Talán tartogatják arra az esetre ha kedvük szottyanna csinálni egy HGL2-t? Nem tudni.

Európa és Észak-Amerika számára tehát oda lett az online játék lehetősége, míg a Namco és a HanbitSoft koreai cég megállapodásának köszönhetően Ázsiában új esélyt kapott.

No de miért is tépjük most fel a múlt sebeit? Azért, mert akadt néhány elkeseredett nyugati Hellgate rajongó, aki úgy döntött tesz egy próbát a Namco-nál. Írtak egy szép hosszú petíciót azért, hogy engedjék felszállni a nyugati tábort a HanbitSoft hajójára, akik azóta is igyekeznek a legjobb tudásuk szerint gyarapítani a játékot.

Leírták, hogy nem elégszenek meg az offline HGL-lel, a játékot az online élmény teszi teljessé és hogy biztosak benne, hogy lenne valamilyen mód, hogy minden érintett fél jól járjon. Kérték a két céget (Namco, HanbitSoft), hogy találkozzanak és beszéljék át a lehetőségeket.

A petíció itt olvasható, aki szintén úgy érzi, hogy szívesen kiírtana még pár démont barátai oldalán az bátran írja alá itt. Az esély megvan Hellgate rajongók, veszíteni nem igazán van mit.

Annak aki nem emlékszik vagy nem ismeri a játékot, álljon itt egy kis gameplay bemutató:
                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Sytyx
2009.05.10. 09:28
VISSZA A HIRHEZ

Látom senki nem reagált erre a hírre. Pedig egy jó kis játék. Nekem sajnos csak a single player mód adatott meg. (Lekéstem a multit)
Örülnék, ha összejönne a szervernyitás. Bár nemrég írtam alá a petíciót, csak a 3300. körül voltam. Így nem hiszem, hogy olyan nagy lenne a hang, melynek el kellene érnie Ázsiát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. StevyXIX
2009.05.10. 21:49
Sajnos jól hiszed.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dante852
2009.05.11. 11:19
Szerintem meg sok HellGates meg azt sem tudja hogy van ilyen szóval hirdessétek az igét !!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.05.11. 14:11
Azok tudják, ha megnézik a hazai vagy német fansiteot, ha aktívan foglalkozik vele akkor megtudja, ha meg nem foglalkozik vele akkor úgy is mindegy ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!