iPon Hírek

Heroes & Generals új frissítés

Dátum | 2012. 11. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A jelenleg zárt béta fázisban levő MMO shooter új buildje számos újdonságot hozott. Ha még nem hallottatok volna róla, a böngészőben futó Heroes & Generals-t a Retro-Moto fejleszti (ex-IO Interactive-os alapítókkal a fedélzeten), a kiadója pedig a Square Enix.

 Az előbb említett Eisenhower build behozta a párkereső rendszert, küldetés listát és most már le tudjátok tiltani a nem kívánatos személyeket a chaten. Fejlesztették a hálózati kódot is, így már akár 32 játékos is támogat. A ponttáblázatot átalakították, a megszerzett szalagokat pedig már in-game jelzi a játék. Ami a játékfunkciókat illeti, teljesen átalakították a (kitámasztott) nehéz gépfegyvereket és visszahozták a távcsöveket is.

Béta videóblog alant...
 

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Samupitecu...
2012.11.23. 21:32
erre még ránézek, ha elkészült. remélem nem lesz 3D spotting, mint a Call of battlefield specopszombies-ban, nekem jobban bejön, ha kevesebb "kill"-t gyűjtesz össze nehezebben. A régi MOHAA jut az eszembe róla
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. myckie2
2012.11.23. 21:58
Samupitecus ez nem cod. Sőt nagyon nehezen lehet ölni benne. De sajnos még bughalmaz az egész. A víz fehéren világít, a lépcsőkbe beakad az ember, a létrák nagyon bugosak. De ez tényleg szimulátor szerű mert kb 1 lövés és meghalsz. A hangok úgy gyengén de elmennek. De a fizika szerintem remek: megyek a 2. vh-s jeepel elég gyorsan és élesen kanyarodni akarok akkor felborul az autó. Nekem erről a játékról a COD UO ugrik be egy kis Armával keverve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Volfram
2012.11.23. 23:41
A víz akkor ocsmány, ha minimumon játszol, max. beállítások mellett nem csúnya. Mér nem akadsz el a lépcsőkben sem, pont ebben a build-ben javították ezt. Ami egyébként ha jól emlékszem október 17-én jött ki, csak most készült el hozzá a fejlesztői napló.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. myckie2
2012.11.24. 11:14
Volfram full grafikán játszok és csúnya fehér. Nem kék vagy hasonló...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hEngi
2012.11.27. 08:15
Be lehet még bétába jutni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!