iPon Hírek

Heti ingyenes alkalmazás kollekciót kapott a Play Áruház

Dátum | 2017. 03. 28.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Akciós alkalmazások jönnek és mennek a Google Play Áruházban, de ezekről sokszor nincs is tudomása a felhasználóknak. Ezen próbál most némileg változtatni a Google azzal, hogy egy külön szekciót hoz létre a már meglévők mellé. Az új kollekcióba mindig olyan applikációk kerülnek majd, amelyek fizetősek lennének, de időszakosan ingyen letölthetőek és telepíthetőek.
A Play Áruházban az alkalmazások lapon kell keresni az új kollekciót ahol az eddigi gyűjtemények is sorakoznak egymás alatt. A friss menüpont nem legfelül helyezkedik el, hanem a felhasználóknak görgetnie kell lefelé egy kicsit, hogy felfedezzék az friss szekciót, ami a „Heti ingyenes alkalmazás” néven fut. Pillanatnyilag az Adventure Time (Kalandra fel!) című rajzfilmhez kapcsolódó kártyajáték, a „Card Wars - Adventure Time” szerezhető meg ingyenesen a Play Áruházban, ami egyéb esetben 3 dollárjába (1099 Ft) kerülne a felhasználóknak. Ez az akció négy napon belül ér véget.
Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy valóban heti rendszerességgel rotálódnak-e majd az ingyenesen kínált fizetős applikációk, vagy minden különösebb rendszer nélkül is megjelenhetnek majd itt akciós szoftverek. Egyelőre tehát mindenképpen érdemes sűrűbben felkeresni a menüpontot, de ha valóban hetente változik majd a kínálat, akkor persze heti egy alkalommal is elegendő erre tévedni. A „Heti ingyen alkalmazás” részleg Magyarországról jelenleg még nem érhető el egyébként, de remélhetőleg mihamarabb bekerül majd ez a lehetőség is a szolgáltatásba. Ezen a linken kell majd keresni. Ez szerencsére nem azt jelenti, hogy a hazai felhasználóknak fizetnie kellene a fenti kollekcióba sorolt applikációért. Az egyébként 1099 forintba kerülő programot most bárki ingyen letöltheti, csak cím alapján meg kell keresni, míg a „Heti ingyenes alkalmazás” szekció hiányzik. Card Wars - Adventure Time: Android
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. noPublicFG
2017.03.28. 16:57
Nekem azt írta, hogy nincs találat. Mármint, hogy a linkelt oldal nem létezik. Lehet, hogy régió függő?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2017.03.28. 19:31
A kérdésem az volna hogy ezeket az ingyenes címeket elég csak hozzárendelni valahogy a profilomhoz, vagy le is kell tölteni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim Szefm...
2017.03.29. 07:43
A promóció időtartama alatt legalább egyszer telepítened kell. Onnantól ingyenes marad.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!