iPon Hírek

Heti játékmegjelenések – 2017. 02. hét

Dátum | 2017. 01. 09.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Sovány hét elé nézünk, de szerencsére ezúttal is akad pár, említésre méltó alkotás. Lássuk hát őket! A túlélőhorrorok rajongóinak mindenképpen érdemes lesz egy pillantást vetniük a Detention-re. A hatvanas évek Tajvanjában játszódó alkotás különlegessége, hogy a készítői mind a helyi folklórból, mint pedig a kínai mítoszokból, illetve különféle taoista és buddhista történetekből is jócskán merítettek ihletet a történet megírása közben. Így, a szellemjárta kampusz bebarangolása során a továbbjutáshoz szükséges rejtvények megoldása és az életünkre pályázó lények elkerülése közben arra is lehetőségünk lesz, hogy egy kicsit elmélyedjünk a szigetország Európában szinte teljesen ismeretlen hiedelmeiben.
Amennyiben jobban szeretjük a fékeveszett akciót, akkor a PC után Xbox One-ra is tiszteletét tevő Dead Effect 2 lesz a nekünk való csemege. A gyorsan pergő mind egyedül, mind pedig másokkal együtt is játszható lövöldében mutánsok, kannibálok, zombik, kiborgok és hasonló, B-filmes rémségek ellen vehetjük fel a harcot, akiket száznál is több, fejleszthető fegyverrel lőhetünk, vághatunk, vagy robbanthatunk cafatokra. Mindezen túl, rengeteg különleges képességgel, például időlassítással is színesíthetjük a harcokat, és még a testi épségünket szavatoló páncélunkat is személyre szabhatjuk.
Felsorolásunkat a minden bizonnyal olvasóink széles tömegét lázban tartó Hatsune Miku: Project Diva Future Tone zárja. A méltán népszerű virtuális popsztár legújabb ritmusjátékában összesen nem kevesebb, mint 224 dalt hallgathatunk majd meg Miku előadásában, ráadásul arra is lehetőségünk lesz, hogy különféle, színes és extravagáns kosztümökbe öltöztessük fel őt és barátait. Lényeges, hogy az alkotás a modern trendeknek megfelelően két nagyobb csomagban érkezik majd, így a maximális műélvezethez mind a Future Sound, mind pedig a Colorful Tone fantázianevet viselő pakkokra szükségünk lesz. Szerencsére egyben is meg fogjuk tudni venni őket, ráadásul ebben az esetben némi kedvezmény is üti majd a markunk.
A héten megjelenő fontosabb, vagy érdekesebb játékok listája az alábbi: Január 9. Word Killer: Revolution (PC) Javva Juice (PC) Tomb Joe (PC) Tomato Jones (PC) (Demó.) Január 10. Paul Pixel - The Awakening (PC) Hatsune Miku: Project Diva Future Tone (PS4) Spheroids (PS4, PS Vita) Tales of Berseria (PS4) (Demó.) Xenoraid (PS Vita) Minions, Monsters, and Madness (PC) Drunk or Dead (PC) (HTC Vive VR-szemüveg szükséges.) PAKO - Car Chase Simulator (PC) Január 11. Beats Fever (PC) (VR-szemüveg szükséges, a program a HTC Vive-ot és az Oculus Riftet támogatja.) Blackwater Bayou VR (PC) Fluffy (PC) The Legends of Owlia (PC) Illyriad - 4x Grand Strategy MMO (PC) Criminal Girls: Invite Only (PC) Super Death Arena (PC) Cold Vengeance (PC) Acorn Assault: Rodent Revolution (Xbox One) Január 12. Detention (PC) (A játékhoz elérhető egy digitális zenei album is.) Caladrius Blaze (PC) Wanderer: The Rebirth (PC) Január 13. Pain Train (PC) Alien Shooter TD (PC) Rage Against The Zombies (PC) Rise & Shine (PC, Xbox One) Never Forget Me (PC) Not Dying Today (PC) Sylvio (PS4, Xbox One) Introvert Quest (PC) Cemetery Warrior 3 (PC) Dead Effect 2 (Xbox One) Január 14. Arena Hero (PC) Fight or Die (PC)
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!