iPon Hírek

Heti játékmegjelenések - 2017. 17. hét

Dátum | 2017. 04. 24.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Bár a Sniper: Ghost Warrior eddigi részei finoman fogalmazva sem kaptak kedvező kritikákat, mindez egy kicsit sem vette el a CI Games alkalmazottainak kedvét, akik megfogadták, hogy a visszajelzések alapján új, sikeresebb pályára állítják a franchise-t. Hogy ez sikerült-e nekik, azt hamarosan megtudhatjuk. Az április 25-én érkező, Grúziában játszódó harmadik epizód legfőbb újítása a nyitott világ, illetve a jóval szabadabb küldetésstruktúra lesz. Csakis rajtunk áll majd, hogy miképpen is fogjuk teljesíteni a szabotázsakciókat, orgyilkosságokat és hasonló, embert próbáló feladatokat. Így azon túl, hogy kismillió fegyvert és hasznos eszközt, például felderítésnél jó szolgálatot tévő drónt vethetünk majd be a siker érdekében, a modern trendeknek megfelelően különféle képzettségeket is el fogunk tudni sajátítani az egy új hidegháború kirobbanásának megakadályozásáért vívott harcunk során.
Ha lövöldözés helyett inkább borzongani és menekülni támadna kedvünk, akkor az Outlast második része lesz a nekünk való csemege. A Red Barrels legújabb túlélőhorrorjában ezúttal az elveszett feleségét kereső Blake Langermann felett vehetjük majd át az irányítást, akinek egy világvége-szektával fog meggyűlni a baja. Nyomozásunkat nagyban megnehezíti majd, hogy hősünk semmiféleképpen nem fog tudni harcba bocsátkozni a támadóival, így a hangsúly a futáson, a rejtőzésen és a lopakodáson lesz.
Azok sem fognak unatkozni, akik a véres alkotásoknál jobban kedvelik az elgondolkoztató, történetközpontú címeket, mert a The Unfinished Swant jegyző Giant Sparrow legújabb játéka nekik fog szólni. A What Remains of Edith Finch-ben a családja múltja után nyomozó Edith bőrébe bújunk majd bele, a feladatunk pedig az lesz, hogy felfedjük annak a titkát, hogy mi is történt a családunk többi tagjával. Ahhoz azonban, hogy a végére járjunk a rejtélyes esetnek, újra kell majd éljük egykori szeretteink utolsó napját.
A stratégiai játékok rajongói is örülhetnek, hiszen a héten végre megjelenik a Dawn of War harmadik része. Mivel jóval a népszerű széria legújabb részének hivatalos érkezése előtt megkaptuk a magunk sajtópéldányát, a szokásos egy bekezdésre rúgó bemutatás helyett azt javasoljuk, hogy aki szeretné hadba vezetni eldák, az orkok, vagy űrgárdisták seregeit, az olvassa el InGen alapos és minden részletre kitérő cikkét, amiből kiderül, hogy miképpen is sikerült a sorozatot trilógiává bővítő felvonás.
Felsorolásunkat az Agatha Knife zárja. A humoros, de némileg bizarr hangvételű kalandjátékban a címszereplő Agatha-t fogjuk alakítani, aki egy igencsak komoly dilemmától szenved, mivel egyrészt imádja az állatokat, másrészt, mindennél jobban szereti a húst. Ezért, annak érdekében, hogy feloldja ezt a súlyos ellentmondást elkezdi terjeszteni az általa kitalált, a jószágok fő céljának az emberek jóllakatását megtevő és számukra örök, túlvilági boldogságot ígérő húsevőizmus vallásának téziseit. Természetesen, ahogy azt sejteni lehet, az új hit magvainak elhintése finoman szólva sem lesz zökkenőmentes.
A héten megjelenő fontosabb, vagy érdekesebb játékok listája az alábbi: Április 24. Statik (PS4) (PSVR) Tomb Joe (PC) PSYCHO-PASS: Mandatory Happiness (PC) Moe Mekuri SP (PC) Április 25. Butcher (PS4) Bounty Killer (PC) ( A játék HTC Vive, vagy Oculus Rift VR-eszközt igényel.) Outlast 2 (PC, PS4, Xbox One) Outlast Trinity (PS4, Xbox One) (Gyűjteményes kiadás, ami az Outlast és az Outlast 2 mellett az első rész Whistleblower című kiegészítőjét is tartalmazza.) Romance of the Three Kingdoms XIII Fame and Strategy Expansion Pack (PC, PS4, Xbox One)(DLC) Sniper Ghost Warrior 3 (PC, PS4, Xbox One) The Deer God (PS4) What Remains of Edith Finch (PC, PS4) Lamp Head (PC) Pinstripe (PC) ( A játékhoz elérhető egy annak zenéit tartalmazó digitális album.) Dragon Quest Heroes 2 (PC) Immortal Redneck (PC) (A játékhoz elérhető egy annak zenéit tartalmazó digitális album, valamint egy koncepciórajz-gyűjtemény is.) Batman: Arkham VR ( A játék HTC Vive, vagy Oculus Rift VR-eszközt igényel.) Symphony of the Machine (PC) ( A játék HTC Vive, vagy Oculus Rift VR-eszközt igényel.) The Last Journey (PC) Interkosmos ( A játék HTC Vive VR-eszközt igényel.) The Walking Dead: A New Frontier Episode 4 - Thicker Than Water (PC, PS4, Xbox One) Április 26. Symphony of the Machine (PS4) (PSVR) Hide vs. Seek (PC) Metal Waltz: Anime Tank Girls (PC) ASTA (PC) Ruin of the Reckless (PC) Bonny's Adventure (PC) Battle Riders (PC) BlazBlue Centralfiction (PC) Bonny's Adventure (PC) Április 27. Prey (PS4, Xbox One) (Demó.) Radioactive (PC) ( A játék HTC Vive, vagy Oculus Rift VR-eszközt igényel.) Under Leaves (PC) Expeditions: Viking (PC) Queen's Quest 3: The End of Dawn (PC) Riptale (PC) Warhammer 40,000: Dawn of War III (PC) Slice, Dice & Rice (PC) Cuit (PC) Agatha Knife (PC) Április 28. Dragon Quest Heroes 2 (PS4, Xbox One) Puyo Puyo Tetris (PS4) Valhalla Hills: Definitive Edition (PS4, Xbox One) Constructor HD (PC, PS4, Xbox One) Little Nightmares (PC, PS4, Xbox One) Grisaia Phantom Trigger Vol.1 (PC) Grisaia Phantom Trigger Vol.2 (PC) Tiny Thor (PC) One Dog Story (PC) ( A játékhoz elérhető egy annak zenéit tartalmazó digitális album.) Viking Rage (PC) ( A játék HTC Vive VR-eszközt igényel.) Gold Rush! 2 (PC) Super Red-Hot Hero (PC) Crazy Veggies (PC) Gold Rush! 2 (PC) Április 29. Higurashi When They Cry Hou - Ch. 5 Meakashi (PC)
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!