iPon Hírek

Heti játékmegjelenések - 29. hét

Dátum | 2015. 07. 13.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Bár elvileg búslakodnunk kellene az uborkaszezon miatt, nincs okunk panaszra. Számos olyan cím érkezik ezen a héten is, amiket vétek lenne kihagyni. Ezek egyike a Stardock Entertaiment játéka, a Sorcerer King, ami ahogy azt a stúdiótól megszokhattuk, egy 4X stratégia. A kifejezetten erre a műfajra specializálódott fejlesztők azonban egy kis újítással spékelték meg a 2014 októbere óta korai hozzáférésű játékként megvásárolható alkotást. Ezúttal ugyanis nem a megszokott alaphelyzetben kell érvényesülnünk, vagyis nem egy eltérő érdekekkel, illetve különféle, jól kiegyensúlyozott erősségekkel és gyengeségekkel bíró frakciók által meghódítani akart térképen kell legyőznünk a riválisainkat. Ehelyett egy nálunk nagyságrendekkel hatalmasabb, pusztító erőknek parancsoló varázsló ellen kell felvennünk az egyenlőtlen küzdelmet. Mivel csakis mi tudjuk megállítani a halhatatlanságra ácsingózó mágust, az minden elképzelhető módon arra törekszik, hogy elpusztítson minket. Ennek tetejében még maga a világ is kifejezetten veszélyes és ellenséges, így ha nem nyújtjuk tudásunk legjavát, garantáltan elbukunk.
Ugyan csak egy port/felújításról van szó, a The Vanishing of Ethan Carter PS4 verziója, megérdemli, hogy ejtsünk róla egy szót. A The Astronauts csapatának Lovecraft előtt tisztelgő horror-kalandjátéka ugyanis átköltözött az Unreal 3-ról Unreal 4 motorra, a PC-s tábor pedig ingyen kap egy példányt az átiratból, amennyiben rendelkezik az eredeti játékkal.
Az EA 1990-ben útjára indított, szinte minden évben új résszel jelentkező sorozata, a PGA Tour immár Rory McIlroy nevével fémjelezve jön idén. Mivel tömegével kapjuk tőletek a vágyakozó leveleket, hogy teszteljük le őket, idén lehet, hogy sort kerítünk erre. A játékban ezúttal is számos létező és kitalált golfpályán kell majd bebizonyítanunk, hogy mi vagyunk a legjobbak. Az ígéretek szerint a korábban látottaknál jóval élethűbb lesz a fizika, és ha már nagyon unjuk a hagyományos golfot, akkor a Night Club Challenge-et választva különféle elborult kihívások teljesítésével lazíthatunk egy kicsit.
Listánkat a Godzilla: The Game zárja. A Japánban már tavaly megjelent programban a növekedését elősegítő G-energiára vadászó Godzilla mellett más szörnyetegek felett is átvehetjük az irányítást. A célunk pedig a többi gigász legyőzése mellett a városkép lézersugarakkal, farokcsapásokkal és egyéb, az adott kreatúrához illő támadási módokkal való átrendezése. Ha tehát mindig is el akartuk páholni a Toho stúdió egyik-másik rémségét, netán be akartuk bizonyítani egy cimboránknak, hogy Mothra igenis erősebb mint Mecha-King Ghidorah, vagy egyszerűen elemi késztetést érzünk arra, hogy felhőkarcolókat döntsünk le, nem érdemes tovább keresgélnünk, megtaláltuk álmaink játékát.
A héten megjelenő fontosabb vagy érdekesebb játékok listája az alábbi: Július 14. Rory McIlroy PGA Tour (PS4, Xbox One) Guild of Dungeoneering (PC) Crusader Kings 2: The Horse Lords (kiegészítő) (PC) Drift 84 (PC) Július 15. Tachyon Project (Xbox One) DGU (PC) Odallus: The Dark Call (PC) God of War 3 Remastered (PS4) The Vanishing of Ethan Carter (PS4) Július 16. Sorcerer King (PC) Július 17. Niko: Through The Dream (PC) Godzilla: The Game (PS3, PS4) No Time To Explain Remastered (PC, Xbox One) Deception IV: The Nightmare Princess (PS3, PS4, PS Vita)
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Meteoreso
2015.07.13. 09:47
Szenzációs ez az RPG Igaz anti grafika system van benne
Amikor talált egy papírkoronát és felvette bele szerelmesedtem ebbe a játékba
Guild of Dungeoneering Video
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. codex
2015.07.13. 11:05
Fú ez a Godzilla.. ómájgád
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. predike07 codex
2015.07.13. 11:37
Azon én is nevettem .D
Nem is tudom minek bünteti ilyennel az embert.
Max arra jó ha a gyerek nem tanul csak ezzel játszhat.Majd megtanulja mi a rend kb 5 perc után
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Kerty
2015.07.13. 17:41
úúúúú mekkora jó már ez a godzilla, szinte mindenki bennevan, bár King Kong még befért volna azért de plusz pont hogy van Jet-Jaguar Valahol még látni a Gotengo egységet is, jó lett volna vízi harcot is akkor már beletenni, Manda ellen mondjuk, de ígyis derekas a felhozatal
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kullo1
2015.07.14. 08:57
Régen mennyit toltuk a king of monsters-t,kár hogy csak ps4-re jön Godzzila,hatalmas party játéknak tűnik.Plusz pont hogy úgy van meganimálva a szörnyek mozgása mint a régi filmekben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!