iPon Hírek

Heti játékmegjelenések - 48. hét

Dátum | 2015. 11. 23.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Bár ennek a hétnek a termése nem mérkőzhet meg az elmúlt időszak rendkívül erős felhozatalával, ezúttal is találhatunk érdekes és szórakoztató gyöngyszemeket. A kihívást kereső PS4 tulajdonosok java része alighanem örömmel veszi majd, hogy a FromSoftware irgalmat nem ismerő nehézségű akció-szerepjátéka, a Bloodborne egy új DLC-vel fog bővülni a héten. A The Old Huntersnek keresztelt kiegészítőben egy új, rémálomba illő helyszínen kaszabolhatjuk majd le a különféle bizarr szörnyetegeket és a vidéken csapdába esett szörnyvadászokat. Természetesen, nem csak a rémségek lesznek újak, hanem a potenciális zsákmányban is jócskán találunk majd korábban még nem látott fegyvereket és vérteket.
A kalandjátékok kedvelői egy igen érdekes és egyedi alapötletű címmel lehetnek gazdagabbak a héten. A The Deedben Arran Bruce, egy szépreményű aranyifjú bőrébe bújhatunk bele, akit a családi fészekbe hazatérve az az álmait alapjaiban kettétörő hír fogad, hogy az apja mindent a húgára kíván hagyni. Mivel antihősünk egész élete során azzal kalkulált, hogy ő lesz a jogos örökös, más választása nem lévén kénytelen megölni a testvérét. Ám mivel pontosan tudja, hogy ő a legkézenfekvőbb gyanúsított, kénytelen az efféle tetteknél megszokottnál is nagyobb körültekintéssel eljárni. A feladatunk tehát nem csupán nem különösebben szeretett testvérünk meggyilkolása lesz, hanem arra is ügyelnünk kell majd, hogy valaki másra tereljük a gyanút. Mivel összesen tíz eszköz közül fogjuk tudni kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet, a játék a fejlesztők ígérete szerint komoly újrajátszhatósági értékkel bír majd.
Ha viszont a különféle alávaló tervek szövögetése és azok kötélidegzettel való végrehajtása helyett jobb szeretjük a direkt, egyenes és gyors akciót, akkor érdemes lesz megfontolnunk a Saint Seiya: Soldiers' Soul beszerzését. A Masami Kurumada népszerű mangasorozata alapján készült verekedős játékban bőséges, hetvenkét harcosból álló karakterkínálat gondoskodik arról, hogy egyhamar ne unjuk meg a látványos effektekben gazdag párviadalokat.
Felsorolásunkat a FIVE: Guardians of David zárja. A Dávid király uralkodásának idején játszódó akció-RPG-ben az Ószövetség öt hőse körül választhatjuk majd ki a játékstílusunknak leginkább megfelelőt, majd döntésünk meghozatala után bele fogjuk tudni vetni magunkat a Kánaán földjén vívott öldöklő csatákba. A tizenegy fejezetre osztott alkotásban a közkatonák mellett termetükben Góliáttal vetekedő főellenségeket is le kell majd győznünk, de ezzel aligha lesz gondunk, hiszen számtalan varázslatos erőt adó tárgy mellett különféle, a Bibliában szereplő csodák által ihletett különleges képességekkel is megritkíthatjuk majd ármányos ellenfeleink sorát.
A héten megjelenő fontosabb vagy érdekesebb játékok listája az alábbi: November 23. Cardinal Quest 2 (PC) One More Dungeon (PC) CLANNAD (PC) November 24. The Deed (PC) Goblin Defenders: Steel‘n’ Wood (PC) Heroes Never Lose: Professor Puzzler's Perplexing Ploy (PC) UmiharaKawase Shun Steam Edition (PC) Super Snow Fight (PC) Mass Vector (PC) FIVE: Guardians of David (PC) Bloodborne: The Old Hunters (PS4) (DLC) Beyond: Two Souls (PS4) Minecraft: Story Mode Episode 3: The Last Place You Look (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) November 25. Strania – The Stella Machina (PC) BAD END (PC) November 27. Saint Seiya: Soldiers' Soul (PC) (PS3-ra és PS4-re korábban megjelent) Bloodborne: Game of the Year Edition (PS4)
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!