iPon Hírek

Heti MMO update: LotRO és Aion

Dátum | 2008. 11. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Lord of the Rings Online:

Nem késlekedtek a  Codemasters-esek a Mines of Moria kiegészítő terjesztésével, ugyanis jóval előbb megkaphatták a játékot az előrendelők. Ami már problémásabb, hogy az előrendeléssel járó extrákat (+1 ingame token kód, cloak of sunset ingame item kód, kedvezményes lifetime account befizetés) már nem voltak megtalálhatók a csomagban (ha van köztetek előrendelő, aki kapott, szóljon! :) ). Ami jó hír, hogy a Codemasters-es support csapatról eddig elég sok jót hallottunk (gyorsan válaszolnak és korrektül kezelik a problémákat), reméljük így lesz ez most is.

Volt szerencsénk hozzájutni egy Special Edition kiadáshoz nekünk is, és ami azt illeti nem voltunk elégedettek. A Fellowship bross nagyon rossz minőségű, a vászontérkép amit ígértek pedig konkrétan papírból van. Az Egy Gyűrű még egész jól néz ki, viszont lánc már nem járt hozzá, mint az a képeken láthattuk. Aki tehát normál verziót rendelt megnyugodhat, nem maradt le semmiről, hacsak nem szeretett volna házi patkányt vagy énekes madarat vásárolni az in-game tokenekből a házába.Aion: Tower of Eternity

Óriási rohamot éltek meg az NCSoft szerverei amikor elindult Koreában az open beta. 2 perccel az indítás után 40.000 játékos próbált meg belogolni, ami szépen lassan egészen 170.000 játékosra duzzadt. Erre még az MMO mágnás NCSoft sem volt felkészülve, úgyhogy néhány órán belül 25 szerverre bővítette az AION parkot. Még így sem volt elég erőforrás, több tízezer játékos várakozott arra, hogy beléphessen a játékba. Az Aion eddig igen jó kritikákat kapott, várjuk tehát a 2009-es európai indítást.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. nikekolok
2008.11.15. 22:43
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2008.11.16. 12:37
A supportos jó hírnevet alátámasztom. Tegnap (szombat) 21:23-kor elküldtem a panaszom, hogy nem kaptunk semmiféle pre-order extrát. 21:27-kor jött a válasz, hogy ne aggódjak, mert a megjelenés napján, vagy kicsit előbb küldik e-mailben a kódokat. Le a kalappal, ez az ami hiányzik blizzardéknál. Van 11 millió előfizetőjük és ezért már egyáltalán nem becsülik meg az embert. A kérdésekre az a válaszuk általában, hogy ha nem megy a WoW: Telepítsd újra. Egyéb probléma: Vedd meg újra... Ennyi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!