iPon Hírek

Heti rövidhírek reloaded

Dátum | 2008. 10. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Dead Space: A PC-s verziónak rossz az irányítása


Az irányítás egyszerűen rémes és nagyon úgy fest, hogy a legtöbb problémát nem igazán tudja majd megoldani egy egyszerű patch. Az EA szerint ugyanolyan jól beállítható a PC-s irányítás is mint a konozolokon (amik egyébként jók), de egyszerűen nem megy gördülékenyen, nem lehet úgy testreszabni az interface-t, hogy az megfelelő játékélményt nyújtson. Főleg a harc közbeni inventory használatra siránkoztak sokat. Nemsokára utána járunk ennek az iPon hasábjain is ;)

Guild Wars Halloween 2008


Ez már a negyedik Halloween a Guild Wars játék történetében. Az ArenaNet beharangozta tehát a "Mad King" visszatértét. Ünnepelhetnek az NCSoft talán legjobb MMO-jának játékosai, az idei eventben igyekeznek az eddigi évek legjobb attrakcióit visszahozni, így például a "Costume Brawl". A Halloween október 23.-ától indul (az előkészületekkel, hivatalosan 24.-e a nyitás) és november 2.-áig tart, így aki félrerakta a játékot annak talán érdemes felnéznie a jövő hét vége felé.

Aion: közeleg a béta


Ha már NCSoft, akkor nézzünk még egy kicsit körül arrafelé. Egyre közeleg ugyanis az Aion: Tower of Eternity nyílt bétatesztjének kezdete!
A kíváncsi várakozók egyre több információra éhesek. Nemrég például egy lelkes leendő játékos fordított a nyugati rajongók részére a koreai site-ról. További információk az aionsource.com -on találhatók.

Mirror's Edge: Elindult a hivatalos honlap!


Végre beindult a Mirror's Edge hívatalos honlapja, melynek kapcsán azzal a különösen jó hírrel szolgálhatunk, hogy a 16 nyelv közt, amelyre lefordították, ott van a magyar is! (A honlapon található egy újabb trailer is. Hasonló mint az eddigiek, de legalább némi plusz azoknak akik már készülnek lerágni a körmüket a megjelenésig...)
http://www.mirrorsedge.com/

EA: Feltámasztja a Syndicate-et?

A jó öreg Syndicate Wars
A CVG értesülései szerint a Bullfrog klasszikusát, a Syndicate szériát készül az EA cyber poraiból (alkatrészeiből... vagy mi) feltámasztani. A cyberpunk univerzum harcosait most a Starbreeze stúdió vonja majd zászlaja alá, reméljük sikerrel. A párosítás jónak tűnik, aggodalomra nincs ok.
A patinás PC/PS1-es RTS játék első része egyébként 1993-ban jelent meg, amit 1996-ban a Syndicate Wars követett. Lehet elkezdeni nosztalgiázni, több mint egy évtized után jön a folytatás!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Tyrel
2008.10.19. 21:25
Mirror's Edge-re kiváncsi volnék, kár hogy csúszik... Dead Space meg... hát nem az első multiplatform játék aminek PC-n rossz az irányítása és attól félek nem is az utolsó...

Aion végülis fizetős "teljes értékű" MMO lesz vagy ilyen félig fizetős cucc aminek ingyé nekiállhat az ember, csak aztán mindenféle cuccokért kell pengetni különben semmit nem érsz majd a többiekhez képest féle történet?...

Syndicate-vel viszont vannak kis problémák, évszámot nem tudok mondani de nem PC/PS1 játék volt eredetileg ugyanis én a sufniban porosodó Amiga500-as csodámon játszottam már vele, még az intrójára is emlékszem valamellyest...
Jó kis game volt akkoriban, kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2008.10.19. 22:03
Tyrel az első Syndicate egyszerre jelent meg amigára és PC-re, majd egy évre rá PS1-re. Elég sok portja készült, később még Sega konzolokra is.
A Wars viszont már csak PC és PS volt.

Én kimaradtam az Amigás korszakból, csak legjobb barátomnak volt egy 500-asa, én is ott Mortaloztam először
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!