iPon Hírek

Hétvégén indul a Firefall nyílt béta

Dátum | 2013. 01. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A sokak által várt ingyenesen játszható FPS a hétvégén megnyílik a nagyközönség előtt, bétakulcs sem kell ahhoz, hogy játszhassátok. Magyarán szólva ez alkalommal már nem csak a játék egyes aspektusainak csiszolása a cél, hanem stressztesztelik a szervereket is.

Az első Stressz Teszt január 25-én délután 7-kor indul és 28-áig tart. A másik két alkalom februárban, illetve márciusban lesz.

Minden teszten lesz valami közösség által kinyitható extra és exkluzív versenyek, amik segítenek az új játékosoknak megtanulni játszani. Az első ilyen a 'skillshot verseny' lesz, ahol a feladat az, hogy végrehajtsatok és felvegyetek videóra egy stílusosra sikerült skillshotot, amivel versenyezni kívántok. A győztes jutalma egy-egy vagizós Firefall és Razer felszerelés. Ugyanennek lesz sima screenshotos megfelelője, itt elég, ha csak egy pillanatképet kaptok el a skillshotról, ami aztán felkerült a Firefall Facebook oldalra. A közösség által kinyitható exkluzív cucc egy testreszabható Battleframe matrica lesz.

"Miután abszolváltunk néhány kontrollált stressztesztet tavaly, most nagyon izgatottak vagyunk, hogy a következő fázisba léphetünk" - nyilatkozta a Red 5 Studios fejlesztésért felelős elnöke, James Macauley. "Ez lesz az első alkalom, hogy mindenki előtt megnyitjuk a szervereket. Már nagyon várjuk, hogy visszacsatolást kapjunk, ami segít majd felkészülni az idei starthoz."

Alkalomhoz illően jött egy új trailer is, ha meggyőzött titeket, akkor itt jelentkezhettek a bétára.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. nightmare1...
2013.01.23. 12:00
Nem néz ki rossznak, ha nem felejtem el, ki is próbálom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. balikabo
2013.01.23. 12:31
Nem akarok rossz májú lenni de egy HL2, Halo1 is így nézett ki kb.. azok pedig azért nem mai darabok, érem hogy ingyenes, de valahogy akkor sem jön be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Magrathea
2013.01.23. 12:55
Ehhez a dinamizmushoz, repkedéshez, rengeteg karakter egy helyre való tömörüléséhez bizony kompromisszumokra volt szükség. Lehetne valamivel szebb, de ahhoz súlyos erőforrásigény növekedés is társulna. Egy pögős csatában jobban értékeli az ember a magas FPS számot, mint a szájtátós látványt. Nem olyan rossz ez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kiskoller
2013.01.23. 13:23
Érdekes. A grafika nekem sem tetszik, de inkább a stílus miatt, WoW-ra emlékeztet, ami nem jó egy fps esetében.

Ellenben tetszetős darab, ahogy a trailerből elveszem itt vannak mob-ok is, nem úgy mint a PS2-ben?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Pikador
2013.01.23. 13:58
Egy MMO FPS-nél nem feltétlenül a grafika kell, hogy eladja a terméket. Nekem ez is elég lesz, ha élvezetes a játékélmény.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gyurkov
2013.01.24. 09:05
Régi béta motorosa vagyok a játéknak, mindenkinek merem ajánlani! Volt egy nagy nullázás ami sokak biztosítékát kicsapta, de azt ígérték a fejlesztők, hogy ilyen többet már nem lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. smahulya
2013.01.28. 10:02
a grafika is szép maxon.
esetleg az animés hatású látványvilág az, ami vagy bejön valakinek, vagy nem, de szépnek szép. főleg akkor lesz jó, ha a csiszolják még, mert 1-2 helyszín izmos gépen is képregényt csinál az akcióból ultrahigh-on.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!