iPon Hírek

Hétvégi álleejtős videópakk, első felvonás

Dátum | 2010. 06. 12.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Bődületes videó áradat indult el az E3 előtt, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, egész nap lehetne trailereket nézegetni, ezért igyekeztünk kiválogatni a legfontosabbakat/legjobbakat nektek. Minden kiadó be akarja bizonyítani, hogy érdemes lesz rá odafigyelni az év hátralévő részében és azt kell mondjuk, hogy abból amit láthatunk, minden stílus rajongójának lesz idén még pár ütős játéka.

StarCraft 2 (PC)

Túl vagyunk rengeteg battle reporton, millió kisebb videón, és képek áradatán a bétából. De a Blizzard semmit sem akar a véletlenre bízni, a nagy vízen túl beindították a StarCraft 2 reklámkampányát, hogy senkinek se legyenek kétségei afelől, hogy mit fog csinálni július végén.Mafia II (PC, PS3, Xbox 360)

A család nem felejt, és mi sem felejtettük el, hogy a Mafia első része mekkora siker volt. A folytatást nem véletlenül várják olyan sokan, hiszen az eddig látottak alapján nem kell majd csalódnunk. Íme egy újabb hangulatkeltő az augusztus végén érkező második epizódhoz.Gran Turismo 5 (PS3)

Ha összefűznénk a GT5 trailereket, akkor hosszra már biztos túltennénk a Titanicon is. Minden évben, minden kiállításon kapunk pár újat, így nagyon szépen végigkövethettük a játék fejlődését. Grafikai tuning, fix 60fps, 1080p, törésmodell, 3D támogatás, óriási tartalomfrissítés, a GT5 a sorozat eddigi legdrágább és legtöbb időt felemésztő Gran Turismoja, a Polyphony biztosra megy. A megjelenési idő még mindig bizonytalan, az év végére várjuk a játékot, de az E3-as bemutató annyira jó lett, hogy nem hagyhattuk ki, aki egy kicsit is szereti a (nem arcade) autóversenyzős játékokat az mindenképpen nézze meg.The Force Unleased II (PC, PS3, Xbox 360)

Most, hogy már azt is tudjuk milyen lesz a gyűjtői változat, ideje volt, hogy kapjunk egy komolyabb kedvcsinálót is. A Star Warsos render trailerekkel úgy is meg lehet venni minket kilóra, és leszámítva az elejét most is nagyon elégedettek vagyunk. Ahogy elnézzük az új Force Unleashed is a pusztításra helyezi majd a hangsúlyt, de azért reméljük nem esnek majd át a ló túloldalára (azért lássuk be az első részben itt-ott megtették).Marvel vs. Capcom 3 (PS3, Xbox 360)

Kevés manapság a jó verekedős anyag, de azért minden évben becsúszik egy-két darab (mondjuk a 2008-as felhozatal siralmas volt). Az ilyen témájú játékoknak számunkra mindig egy üde színfoltja, mikor ismert karakterek esnek egymásnak, így mindenki a kedvencével döngölheti a betonba a többieket. A különböző „vs” játékoknak már hagyománya van, viszont azt leszámítva, hogy tavaly volt egy újrakiadás, már lassan egy évtizede nem juthattunk Marvel vs. Capcom játékhoz. A trailer viszont azonnal megadja az alaphangulatot és fel is fed néhányat a várható karakterek közül. Ryu Rozsomák ellen, a Vasember Morrigan ellen, miközben Hulk éppen Christ akarja laposra verni. Itt van mindenki kedvenc démonaprítója is, Dante, amint Deadpool ellen harcol, úgyhogy aki valamelyik névre felkapta a fejét az nézze meg a videót.SOCOM IV (PS3)

Az új trailerből kiderül, hogy bizony ha valaki eddig kételkedett volna, a SOCOM-nak története is van.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

26. axe
2010.06.12. 15:39
The Force Unleased II-nek a vidijéne a vége felé már kezdtem azt hinni hogy filmet nézek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. janamo
2010.06.12. 15:41
fúúú ez a star wars trailer annyira tetszett hogy, hogy egy mozinyit megtudtam volna belőle nézni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. Heroes27
2010.06.12. 15:51
Adom az előző kettőt hsz, kajak már filmet néztem majdnem Eszméletlen jó lesz, vagyis remélem, várom..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. ThePoweR Heroe...
2010.06.12. 16:02
Biztos hogy nem úgy fog kinézni mint ahogy a trailer.be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Heroes27 ThePo...
2010.06.12. 16:04
Jó Power, valahogy gondoltam De nem lenne baj, ha úgy nézne ki
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. ThePoweR Heroe...
2010.06.12. 16:07
Mondjuk én is megnéznék egy filmet ilyenből.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. nagyjojo
2010.06.12. 16:11
ebben az egyvelegben csak a star wars jáccik. Nem volt homályos faszi aki ezt kitalálta az tuti. Kinézem belőle, hogy ha sikeres lesz, még akár folytathatják a mozifilmet is, tuti ott lennék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. ossyni
2010.06.12. 18:01
Mafia 2 motor nem valami erős, de a hangulat máris átjött

Neee csak sw-t neeee
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. Szerzetes
2010.06.12. 18:17
Mafia 2 jó lesz, de biztos h nem fogok játszani vele
SW jó, bár nem tudom mi értelme volt h a végén a Weder úgy hagyta a villanyt a spájzban...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. orultspany...
2010.06.12. 20:10
Jó ez a force unleashed trailer de valami ingamet is dobhatnának már ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. sanjero
2010.06.12. 20:41
Tuti kipróbálom a Star Wars-t!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. kkarika222
2010.06.12. 21:19
Ez a Star Wars videó talán az egyik legjobb videó amit láttam az utolsó pár évben!

Mondjuk erre inkább dobnék egy jól kivitelezett filmet!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. kiskoller
2010.06.12. 21:55
mér csak folytatások? starcraft 2, maffia 2, tfu 2, marvel vs capcom 3. mér mindig a folytatások? miközben nincs az a fíling, hogy ÚJ játékokat várhatok. Nem, várhatok kiegészítőket, vagy ráncfelfarráson esett játékokat. Hatalmas SC fan voltam, míg ki nem próbáltam a supcom 1-et. Kár h blizzard meghagyta régi receptet, és nem megy el stratégiás irányvonalba. (mondjuk érthető, igy tuti többen veszik meg, hisz szélesebb rétegnek fog tetszeni. sajnos.)
ez egy magányvélemény, nem akarok flame wart!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. twollah
2010.06.12. 22:06
Szerintem az egyik legszinvonalasabb trailer a a Star Wars: Force Unleashed II.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Gatee
2010.06.12. 22:47
Persze mindenki el van ájjulva a star warstól csak mert star wars... ettől még 0 köze van a star warshoz, jah de boccs bennevan darth vader és van bennefénykard akkor tuti star wars! A legtöbb embernek ennyi elég is, viszont ebben semmi más nincs. Story szempontból totál bukás Vader kidobja a csávót mert béna, hihető h akkor egymaga ledarálja a fél világot ami egyébként szintén nem jellemző a star warsra. Nevetségesen túlértékelt ez a videó 1 szó mint 100.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. bmakszim
2010.06.13. 00:52
Gatee, végignézted te egyáltalán a videót?! Szerintem fantasztikus! Nagyszerű kedvcsináló tényleg!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. csigabigaf
2010.06.13. 01:25
Profi manőverezéssel kerülik ki az érdeklődésemet ezek a klippek.
Egyetlen egyet se nyomtam be vagy elérhetetlenség vagy érdektelenségtől. Szomorú.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. tompika74
2010.06.13. 06:28
Utálom a Csillagok háborúját, de ez a trailer nagyon jó volt. A története egy kicsit Resident Evil 3-as, de lehet, hogy éppen ezért tetszett
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. kiskoller
2010.06.13. 10:22
a tfu trélere télleg jó, csak nem star wars. ennyi. hatalmas fail az egész alapkoncepció. Megölik a fő karaktert az első részben, de, mert kell a bevétel, Vader kitalálja, hogyan is kell klónozni, majd leklónozza a gyereket, és el is engedi (mér ne). ez nem star wars. Egy jó kis akciójáték, fénykadokkal meg villámokkal. ez sokaknak tetszik, másoknak nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Heroes27
2010.06.13. 17:08
Az igazság az, hogy a Star wars mndig is egy olyan saga lesz, amit bővíteni, folyatni kell. Szinte mindig ki lehet valamit találni, és most itt nem csak a pénzről van szó, hanem maga a star wars fogalom ne múljon ki. Most mindig meg lehetne csinálni a mozirészeket játékba, de logikusan az már unalmas lenne, csak a grafikai motor változna meg, így kell az új story. De van az a mondás, hogy egyszer mindennek vége szakad.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Heroes27
2010.06.13. 17:10
Viszont ezzel is lehetne vitatkozni, mivel a történetben ügye az volt, hogy a galaxisban mindig akadtak olyanok, akiknek a midiklorian szintje elérte azt a szintet, ami alapján jedi lehetett, ha tanult. Ezzel viszont így meg örökké lehetne a saga-t folytatni, mert mindig lesz egy világmegváltó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. -Melkor-
2010.06.13. 17:25
Star Wars fanként én a Force Unleashed 2-t várom legjobban, remélem csavaros sztorit nyomnak hozzá. Többen is mondták, hogy TFU nem egyenlő Star wars-al, nos ezzel valamilyen szinten én is egyetértek. A története teljesen rendben van, hogy vader az uralkodó ellen áskálódik, lebukik, elárulja a tanítványát stb stb. Ami viszont Star Wars-idegenné teszi, hogy a főszereplő olyan szinten használja az erőt, hogy amellett Yoda mester vagy az uralkodó sírva bujdokolna el egy sötét sarokba. Nézzük meg pl a Birodalom visszavág-ban Luke és Vader párbaját, ott is voltak erővel röptetett tárgyak, csak többtonnásak, nem szórják villámot jobbra-balra, mint ha az tökre természetes lenne. Erre most az az ellenérv, de hogy akkro még a technika nem állt olyan szinten, hogy olyat csináljanak. Jó, akkor nézzük meg az új filmeket, ott pl. Yoda a 2-ben nagy nehezen megfog egy oszlopot, itt a főszereplő mit csinál? Lehúz egy csillagrombolót az égből. Na, pontosan az ilyen túlzások miatt válik sztárvásztalanná. Tudom, tudom, a játékélményt meg az ilyenek fokozzák, de ha megnézzük a Jedi Outcastet, az über jó játék, van benne erőhasználat dögivel, mégsem ilyen eltúlzott szinten, mint ami itt van.

Na, milyen hosszú kis post lett, kár, hogy akit nem érdekel a Star Wars, az magasról fogja leszarni mit nyökögök
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. tompika74
2010.06.13. 21:08
Miért ekkora probléma, hogy Star Wars-e, vagy nem?
Sok fa = erdő.
Vízben élő uszonyos állatok = halak.
Fénykard, birodalmi harcosok, Darth Vader, erő = Star Wars.
De lehet, hogy csak az ilyen amatőrök nem látják a különbséget, mint én.
Mondjuk nekem mindegy. Ha akarjátok, akkor hívjuk ál Star Wars-nak, vagy Star Wars klónnak, vagy "Force Unleashed, ami hasonlít a Star Wars-ra"-nak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. -Melkor- tompi...
2010.06.13. 21:53
Mondok egy példát: jó a leves, ha meg van sózva, viszont ha túl sok só megy bele akkor már nem igazán jó, mert nem hasonlít az eredeti leves ízére.

Remélem érted mire gondolok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Heroes27
2010.06.13. 23:57
Jó az télleg durva, amit a játékban meg lehet csinálni az erővel, ez tény. Viszont úgyis lett beharangozva, hogy Starkiller a legkomolyabb erőhasználó a "történetben"

De igen tudjuk mire gondolsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tompika74
2010.06.14. 20:48
Nem győztél meg, de tisztelem a kitartásodat. Ha azt mondod, hogy szerinted nem Star Wars, akkor a szent ügy mellé állva kijelentem, hogy most már szerintem sem az
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!