iPon Hírek

Hétvégi videó hírek (4. hét)

Dátum | 2010. 01. 31.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Secret World (PC)

A héten már hírt adtunk a legfrissebb teaserről, mely a képzeletbeli Kingsmouth városnak állított saját honlapot. Ehhez most érkezett egy kis adalék, egy sötét hangulatú trailer, tele zombikkal... akiket nem nevezünk nevükön.

                         Heavy Rain (PS3)


A hatalmas hype a játék körül nem csillapodik egy pillanatra sem, kijött egy újabb gameplay videó, amely még egy apró darabkáról rántja le a leplet. Aki már döntött, hogy megveszi a játékot, talán már nem is érdemes megnéznie, aki pedig mégis úgy dönt, hogy tovább kíváncsiskodik annak szabad a pálya.

                        

Dragon Age: Origins (PC, PS3, Xbox 360)


Már volt alkalmunk bemutatni a DAO első IGAZI kiegészítőjét, amely nem lesz éppen olcsó, de mindenképpen tartalmas élménynek ígérkezik. Jó szórakozást a trailerhez!

                       

Alien vs Predator (PC, PS3, Xbox 360)


Úgy hiszem a Survival (Túlélés) játékmódot egy gamernek vagy AVP rajongónak sem kell különösebben bemutatni. A videó magáért beszél, a játék februárban érkezik.

                       

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. tibi27
2010.01.31. 21:32
Igazából engem ebbe az évbe csak az AVP érdekel,csak ezért veszek win 7-et+ dx 11-es grafikus karit,láttam már egy csomó videót róla,és nagyon meggyőző volt,az avp 2-nek a demóját le is töltöttem hogy egy kicsit nosztalgiázzak,az abba az időbe nagyon bekekkantós volt,főleg éjjszaka,de ahogy nézem,most sem lesz másképp......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Stormrage
2010.02.01. 02:09
én DAO+AVP3-t várom, bár talán DAO-t jobban, számomra elég szívmelengető az alapjáték is. régen jött ki számomra már valami, ami ennyire letudott volna kötni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!