iPon Hírek

Hétvégi videó összefoglaló (5. hét)

Dátum | 2010. 02. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Iron Man 2 (TBA, multiplatform)

Már jó ideje tudjuk, hogy a SEGA tesz egy kísérletet arra, hogy elfeledtesse velünk az első rész borzalmait és kiad egy folytatást az Iron Man-hez. Lévén egyre közelítünk a megjelenés dátumához (a filmmel együtt jön áprilisban), kaptunk hozzá egy kedvcsináló trailert.

A Videóban vannak in-game és átvezetőkből kivágott jelenetek is, láthatjuk benne a jó öreg Tony új haverját, War Machinet, aki kb. olyan mint ő, csak van a vállán egy csinos kis golyószóró. A játék sztorijáért a képregény író Matt Fraction felel.

                        


Yakuza 3 (PS3)

Sokat írtunk már a japánok nagy kedvencéről, a Yakuza sorozatról, aminek harmadik része sokak örömére mégis ellátogat nyugatra. Az új trailer természetesen nekünk (a nyugatnak) készült, láthatunk benne könnyfakasztó családi jeleneteket, némi arctaposást és pár minijátékot. 1 évet kellett a játékra várnunk, március 12-én végre lejár a visszaszámlálás...

           
Dawn of War II: Chaos Rising (PC)

A THQ kiadott egy trailert a készülőben lévő DOW II standalone (nem kell hozzá az eredeti játék) kiegészítőhöz. a Chaos Rising számos fejlesztést hoz be csapatainknak, új felszereléseket és speciális képességeket. A szintkorlát 30-ra emelkedik és természetesen új egységek is jönnek az Űrgárdistáknak, Orkoknak, Eldaroknak és a Tyranid seregeknek is. A Relic megerősítette ezen kívül még a 'The Last Stand' játékmódot és két új hőst.

                        
Aliens Vs. Predator

A SEGA kiadott egy kellemes kis gameplay trailert a hatalmas várakozásnak örvendő új AVP játékhoz. Hősünk ezúttal egy ember, akinek látszólag jól indul a napja, hidegre tesz jó pár Alient ügyesen világítófáklyákkal előcsalogatva őket...

A játék multiplayerében tetszés szerint választhatunk bármelyik faj közül... Jut eszembe érdekel egyáltalán valakit ez a videó még? A demó 2 napja kint van, inkább tessék azt kipróbálni. :)

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. axe
2010.02.07. 10:22
Az alien versus predator egyedül ami megfogott, és játszanék vele
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. raiden
2010.02.07. 11:24
Engem csak az avp érdekelt volna, de ez a video után már nem.... Az a lényeg, hogy bent vagy egy 20 négyzetméteres helyiségben, ahol világító rudakat kell dobálni, hogy lásd a csúnya rossz és éhes földönkívülieket?!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. LittleDemo...
2010.02.07. 11:34
ez csak demó... (ugye? ?)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MrJerk
2010.02.07. 12:56
Remélem azért lehet majd újra Predatorként is gyakni az ellent.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. axe
2010.02.07. 14:25
raiden hallottál már olyanról (játékon bellül) hogy küldetés? addig nem nyílik ki az ajtó amig nem ölsz meg 10 iylen például.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nono hill
2010.02.08. 14:20
Én a Yakuza 3-at várom, de nagyon. Biztos elleszek vagy 60 órát vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!