iPon Hírek

Hétvégi videóhírek

Dátum | 2009. 07. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Dante's Inferno gameplay bemutató, Batman fejlesztői napló, Resident Evil: Darkside Chronicles gameplay videó, Alpha Protocol fejlesztői napló.

Dante's Inferno (PS3, Xbox 360, PSP):

Íme, az első játékmenet trailer az EA és a Visceral Games új, poklot idéző akciójátékához, a Dante's Inferno-hoz.

A játék, melyben végig kell verekednünk magunkat a pokol 9 bugyrán, hogy megmentsük szívünk hölgyét, meg kell hagyni, egész jól fest. Tökéletes fájdalomcsillapító lesz ez az Xbox 360 tulajoknak a God of War 3 utáni vágyra és hab a tortán a PS3-asoknak.

                      


A játék jövőre érkezik a fent említett platformokra.

Batman: Arkham Asylum (PC, PS3, Xbox 360):

Úgy hiszem, senkinek nem kell már bemutatni a Rocksteady Studios új bőregeres játékát, hisz az elmúlt néhány hónapban csak úgy ontották róla a screenshotokat, infókat és videókat. Nos kaptunk még egyet, csak hogy ne unatkozzunk augusztusig, amikor is végre beszabadulhatunk a Joker irányította rémséges elmegyógyintézetbe. Az Arkham Asylum talán élete eddigi legnagyobb kihívása elé állítja az álruhás Bruce Wayne-t, ennyi hype után reméljük tényleg megéri majd a pénzét a játék.

                      
Resident Evil: Darkside Chronicles (Wii):

Újabb jelölt száll ringbe a legjobban kinéző Wii játék címért az régi-új Resident Evil játékkal. A Darkside Chronicles minden valószínűség szerint télen érkezik, néhány optimistább oldal október közepére jósolja, de szerintünk erre kevés esély van.

Aki még nem hallott volna róla, ez egy on-rail shooter lesz, amely a második rész történésein alapszik, főszereplői a jól ismert Leon S. Kenney és Claire Redfield.

                      
Alpha Protocol (PC, PS3, Xbox 360):

Minden egyes videóval egyre jobban kezdenek minket meggyőzni, hogy ez a játék bizony érdemes lesz a figyelmünkre.

Az új napló elárul néhány újabb részletet hősünkről, a történetről és bemutat néhány helyszínt is egy jó adag gameplay videóval fűszerezve...

                     

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. nightmare1...
2009.07.05. 22:16
VISSZA A HIRHEZ

A Dante's infernot igazán kidobhatták volna PC-re is, szerintem nagy hiba, hogy ezt nem teszik meg...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.07.05. 23:22
Szerintem is, először pedig tervbe volt PC változat is aztán hirtelen elhallgattak és csak azt lehetett látni, hogy eltűnt a PC logo.
Van is sírás hivatalos fórumon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!