iPon Hírek

Hétvégi videópakk, második felvonás

Dátum | 2010. 06. 12.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Van még bőven trailer amit érdemes megnézni, még ha a rendereltekből lassan ki is futunk (azokból az utóbbi idők legjobb trailere az új Deus Ex-é volt, aki kihagyta annak érdemes pótolni).

Crysis 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Az E3-as gameplay trailer nagyrészt egyezik azzal, amit a múltkori interjú alatt láttunk, de aki kihagyta az most pótolhatja a hiányt.Dead Space 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Kaptunk egy bemutatkozó trailert a Dead Spacehez is, amiben jó sok ingame jelenetet láthatunk kedvcsinálónak.Fallout: New Vegas (PC, PS3, Xbox 360)

Először kapunk gameplay trailert az új Fallout játékhoz. Első blikkre az Obsidian jó munkát végzett, remélhetőleg ősszel is ezt fogjuk mondani. A Bethesda most nagyon tolja a játékot, rengeteg infót ígérnek az E3-ra.Quantum Theory (PS3, Xbox 360)

A QT filmben az előzmények mellett némi gameplayt is láthatunk. Még mindig nehéz megjósolni, hogy jó játék lesz-e, de már az első trailer óta kíváncsiak vagyunk rá, úgyhogy várjuk. Ősszel érkezik.Splatterhouse (PS3, Xbox 360)

A Splatterhouse-ban a barátnőmegmentés gigászi vérengzéssé fajul. Az itteni maszk nem éppen a Jim Carrey féle változat. Nyöszörgő hősünk elfogadja a felkínált segítséget, és felveszi a gonosz maszkot, ami a maga módján tesz arról, hogy sikeres lehessen a mentőakció…Battlestar Galactica Online (PC)

Bár nincs benne semmi extra, és a játékról se derül ki semmi, azért a sorozat iránti tiszteletünk jeléül bedobtuk ide a BSGO trailerét. A játék ingyenes lesz és böngészőből játszható, idén nagyon szaporodnak az ilyen játékok.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. -Melkor-
2010.06.13. 02:28
Battlestar Galactica az egyik kedvenc sorozatom, remélem összehoznak valami jó kis játékot belőle. Bár böngészőből játszható és ingyenes, ebből én nem sok jót jósolok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. orultspany...
2010.06.13. 11:16
jöhetne már az a fallout mer eléggé pofás!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!