iPon Hírek

Hiánypótló funkcióval bővült az Instagram

Dátum | 2016. 12. 16.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Instagram olyan lehetőséget csempészett be ezúttal az alkalmazásába, amit régóta vártak már a felhasználók, és minden bizonnyal rengetegen fogják előszeretettel használni. Ettől kezdve az embereknek lehetősége lesz könyvjelzőket tenni a mások által megosztott fényképekhez, videofelvételekhez.
A Facebook tulajdonát képező közösségi szolgáltatás kisebb-nagyobb újításokkal, de folyamatosan fejlődik, és próbál ilyen módon a felhasználók kedvére tenni. Legutóbb a kijelző jobbra vagy balra húzásának lehetősége került be, amivel gyorsabban lehet megosztani friss képeket vagy üzeneteket kezelni, mostantól pedig az emberek már el is menthetik a számukra kedves fényképeket vagy videókat, amiket később még biztosan szeretnének újra megtekinteni. Mindenekelőtt persze jegyezzük meg azt, hogy az elmentés itt nem offline módra vonatkozik, hanem csak online könyvjelzőzésről van szó. A könyvjelző piktogramja ugyanabban a sorban lesz, ahol a kedvelés, a megosztás és a hozzászólás is megfigyelhető, szóval közvetlenül az adott kép alatt rajzolódik ki, de nem a jobb oldalra lett igazítva, hanem a kijelző bal széléhez. Ahhoz, hogy egy képet elmentsen a felhasználó, elegendő lesz megérinteni ezt az ikont. A megjelölt képek és kisvideók a profilon belül a Saved Posts menüpont alatt tekinthetőek majd meg a későbbiekben. Az új fül szerencsére mások számára nem látható, privát, szóval nem kell attól tartania az embereknek, hogy kínos helyzetbe kerülnek egy-egy elmentett dolog miatt. Illetve azt is fontos kiemelni, hogy a kedveléssel ellentétben a könyvjelzőzésről nem fog értesülni az, akinek a megosztását elmenti a felhasználó.
Az Instagram hiánypótló új opciója nem egy főverzióban, hanem a 10.2-es kiadásban debütál, ami a napokban lesz elérhető az Android és az iOS operációs rendszerű készülékekre. A frissítést mindkét platform esetében az érintett piacterek felkeresésével javasolt a megfelelő biztonság garantálása érdekében. Instagram: Android | iOS
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. meridaboy
2016.12.22. 09:19
Inkább azt tennék bele, ha már elvették a lehetőséget külső appoktól, hogy egy adott idővonalon egy post-ot megnyitva vizszintesen lehessen slide-olni az előző-következő post-ra!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!