iPon Hírek

Hibajavítást kapott a Playstation Store

Dátum | 2013. 01. 16.
Szerző | gabi123
Csoport | JÁTÉK

A Playstation Store külső megújulásával kapcsolatban vélhetően megoszlanak a vélemények, van akinek tetszik, és van akinek nem, de sok egyéb szempont is fontos egy ilyen szolgáltatással kapcsolatban. Abban nagyjából a többség álláspontja egyezik, hogy az oldal látványosabb és stílusosabb lett, ugyanakkor az már korántsem pozitív, hogy a sebesség lassult, és különféle bugokba is sűrűn bele lehet szaladni. Úgy látszik, a Sony is érzékelhette a problémát és hallgatott a kritikákra, ugyanis közzétett egy hibajavítást, amely igyekszik gyógyírként szolgálni a felmerült gondokra.


A friss patch a tegnapi napon vált elérhetővé, a letöltendő adatmennyiségtől nem fogjuk kitépni a hajunkat, mivel mindösszesen 26 MB-ról van szó. Ez bőven megér annyit, hogy visszakapjuk a Store normális sebességét, márpedig a patch ezt ígéri az egyéb hibajavítások mellett. A frissítés után a Playstation Store 1.02 verzióra ugrik. Lássuk be, már igencsak égető szükség volt erre a Sony részéről, hiszen három hónap telt el azóta, hogy az új Store útjára indult.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. croix
2013.01.17. 07:43
Ideje volt már. Az új store felület sokszor annyira beakadozott, hogy másodpercekig csak gondolkozott szerencsétlen ps3 mire 1et arrébb tudott lépni a listán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Gyurkov
2013.01.17. 08:43
Használhatatlan ez a felület, kész röhej! Akadozik, lassú és hibás, a magyar kínálatról nem is beszélve...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HUFEUR
2013.01.17. 17:47
Nem tudom nálam van-e a gond, de nálam nincs gond. Nem villámgyors a Store, de sosem volt még lassú és akadozós, nálam pont még a régi felületnél voltak sokszor belassulások.

Gyurkov:

Patch telepítése után is lassú/hibás? Magyar kínálatra meg felesleges panaszkodni, regisztrálj akármelyik másikra, ahol jó a tartalom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Gyurkov HUFEU...
2013.01.18. 18:37
@HUFEUR
Igen, frissítés után is darabos maradt a store irányíthatósága (érdekes, nálam a régi felület volt gyorsabb). Lehet konzolonként eltér? A külföldi fiókokkal képben vagyok, de akkor is elvárom legalább azt a minőséget felhozatal tekintetében, amit a konkurencia nyújtani tud.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!